【:: Esti Iskola 2018 ::】 Teljes Film Online Magyar Felirat

Nézd meg most! >> Esti iskola (2018) Online Filmek Magyarul Videa HD

2018-09-27 NA Esti iskola

Filmek::Magyar Felirat

01:51:00

Esti iskola teljes film magyarul indavideo 720p

Esti iskola Online Filmek Magyarul Videa HD

 • Kiadási dátum: 2018-09-27
 • Clasificación: 6
 • Termelés: HartBeat Productions / Will Packer Productions / Perfect World Pictures / Universal Pictures /
 • Műfaj: Vígjáték

Ossza meg ezt a filmet ismerőseinek

Esti iskola online filmek ingyen

Esti iskola teljes film online vagy letöltheti a legjobb ingyenes 1080p instant HD videót az asztali számítógépére, laptopjára, noteszgépére, füleire, iPhone, iPad, Mac Pro és így tovább

Mit mondanak az emberek Esti iskola film

Esti iskola filmes galéria

Filmrendező és csapat mögött. Esti iskola

 • Malcolm D. Lee
  Director
 • William Packer
  Producer
 • Kevin Hart
  Writer
 • Kevin Hart
  Story
 • Harry Ratchford
  Writer
 • Joey Wells
  Writer

Megjelenési dátum:
US 2018-09-27

Film költségvetés:
$29,000,000.00

Wiki oldal:
https://en.wikipedia.org/wiki/Esti iskola

Esti iskola – Filmesek és színészek

Esti iskola

Kevin Hart
Teddy
Esti iskola

Tiffany Haddish
Carrie
Esti iskola

Rob Riggle
Mackenzie
Esti iskola

Yvonne Orji
Maya
Esti iskola

Mary Lynn Rajskub
Theresa
Esti iskola

Ben Schwartz
Marvin

A felhasználók ezen lekérdezésekhez keresnek és néznek filmeket: Esti iskola online film magyarul, Esti iskola videa teljes film magyarul, Esti iskola film letöltés magyarul, Esti iskola teljes film magyarul, Esti iskola online sorozatok, Esti iskola online film ingyen, Esti iskola ingyen film magyarul, Esti iskola youtube film magyarul, Esti iskola online film nézése ingyen magyarul, Esti iskola teljes film magyarul, Esti iskola magyar film 720p, Esti iskola akció film magyarul, Esti iskola online film magyarul, Esti iskola online film sorozatok, Esti iskola film letöltés ingyen, Esti iskola online mozifilm, Esti iskola online film letöltés, Esti iskola online film mobilon, Esti iskola ingyen film letöltés, Esti iskola online filmnézés, Esti iskola ingyen filmnézés, Esti iskola ingyen online film, Esti iskola teljes film magyarul, Esti iskola teljes film magyarul videa, Esti iskola videa teljes film magyarul, Esti iskola film a neten, Esti iskola teljes film magyarul indavideo, Esti iskola film magyarul indavideo,

Hasonló kategóriában

5.5

Rossz tanár

Rossz tanár

Elizabeth Halsey fiatal középiskolai tanárnő, akit nemrégiben dobott a pasija. Nem kell sok idő Elizabeth-nek, és máris képbe kerül az új jelölt, egy helyettes tanár, Scott. A dolog azonban nem olyan egyszerű, mint ahogy azt a nő elsőre gondolja, ugyanis a férfinak egy másik nő is csapja a szelet, aki szintén kolléganő.

7.1

Superbad - avagy miért ciki a szex?

Superbad – avagy miért ciki a szex?

A legtöbb, mondhatni mindegyik középiskolás srác gondolata a szex körül forog. Így van ezzel Evan és Seth is, az elmúlt négy esztendőt egymás társaságában és – gondolatban – szebbnél szebb, szexis csajokkal töltötték. Az ábrándozásnak azonban a suli befejezésével hamarosan vége szakad. Ráadásul kénytelenek szembenézni a szomorú ténnyel, szűzen fejezik be az évet. A váratlan bulimeghívás talán az utolsó lehetőség a két lúzer számára, hogy elveszítse azt, amije van. Evan és Seth mindent el is követ annak érdekében, hogy ez így legyen.

6.8

Osztályon felül

Osztályon felül

Hectorszálka az iskola konzervatív igazgatójának a szemében, a diákok viszont rajonganak érte. A munkásnegyedből származó tanítványait az Oxford és a Cambridge egyetem felvételijére készíti fel szokatlan módszerekkel, ami az elitnél is kicsapja a biztosítékot. A kérdés az, hogy a nevelés csupán eszköz a cél elérésére, vagy a személyiségfejlődés szempontjából fontos, milyen oktatóktól kapják a diákok az útravalót. Miközben Hectort az elbocsátás réme fenyegeti, a srácok elhatározzák, hogy megvalósítják álmaikat és igazolják kedvenc tanáruk módszereit.

6.9

Rocksuli

Rocksuli

Dewey Finn rockistenként definiálja magát. Ám úgy tűnik, bealkonyult neki, mert a gitárhőst senki sem kapja el, amikor önfeledten a nézők közé veti magát a koncerten. A bandája ki is rúgja a csapatból. Mintha ez nem lenne elég, a kérójából is ki akarják penderíteni, több havi bérrel lóg Ned nevű haverjának, akit a csaja is állandóan zrikál Dewey miatt. Így történik, hogy Dewey helyettesítő tanári állást vállal Ned helyett az iskolában. Mielőtt szétunná az agyát, rájön, hogy a srácokkal mást is lehet csinálni, mint napot lopni.