【:: Johnny English újra Lecsap 2018 ::】 Teljes Film Online Magyar Felirat

Nézd meg most! >> Johnny English újra lecsap (2018) Online Filmek Magyarul Videa HD

2018-09-13 NA Johnny English újra lecsap

Filmek::Magyar Felirat

01:29:00

Johnny English újra lecsap teljes film magyarul indavideo 720p

Johnny English újra lecsap Online Filmek Magyarul Videa HD Egy kibertámadás leleplezi az összes aktív angol beépített ügynököt, és az akció kiagyalója további pusztítással fenyegeti a világot. A titkosszolgálat most csak egy emberben bízhat – Johnny Englishben. A jelenleg leszerelt, és egy kis előkészítő iskolában tanító Englisht újra szolgálatba hívják, hogy találja meg a ravasz támadót, és ugorjon fejest az akcióba. Ám ahhoz, hogy a küldetés sikerrel járjon, hősünknek minden képességét latba kell vetnie –és nincs neki túl sok–, mivel itt a múlt analóg módszereinek kell szembeszállniuk a jövő digitális technológiájával.

 • Kiadási dátum: 2018-09-13
 • Clasificación: 6.1
 • Termelés: Universal Pictures / StudioCanal / Working Title Films / Perfect World Pictures /
 • Műfaj: Kaland Családi Akció Vígjáték

Ossza meg ezt a filmet ismerőseinek

Johnny English újra lecsap online filmek ingyen

Johnny English újra lecsap teljes film online vagy letöltheti a legjobb ingyenes 1080p instant HD videót az asztali számítógépére, laptopjára, noteszgépére, füleire, iPhone, iPad, Mac Pro és így tovább

Mit mondanak az emberek Johnny English újra lecsap film

Johnny English újra lecsap filmes galéria

Filmrendező és csapat mögött. Johnny English újra lecsap

 • David Kerr
  Director
 • William Davies
  Writer
 • Neal Purvis
  Characters
 • Robert Wade
  Characters
 • Tim Bevan
  Producer
 • Chris Clark
  Producer

Megjelenési dátum:
FR 2018-09-13

Film költségvetés:
$0.00

Wiki oldal:
https://en.wikipedia.org/wiki/Johnny English újra lecsap

Johnny English újra lecsap – Filmesek és színészek

Johnny English újra lecsap

Rowan Atkinson
Johnny English
Johnny English újra lecsap

Ben Miller
Bough
Johnny English újra lecsap

Olga Kurylenko
Ophelia Bhulatova
Johnny English újra lecsap

Jake Lacy
Jason Volta
Johnny English újra lecsap

Emma Thompson
Prime Minister
Johnny English újra lecsap

Adam James
Pegasus

A felhasználók ezen lekérdezésekhez keresnek és néznek filmeket: Johnny English újra lecsap online film magyarul, Johnny English újra lecsap videa teljes film magyarul, Johnny English újra lecsap film letöltés magyarul, Johnny English újra lecsap teljes film magyarul, Johnny English újra lecsap online sorozatok, Johnny English újra lecsap online film ingyen, Johnny English újra lecsap ingyen film magyarul, Johnny English újra lecsap youtube film magyarul, Johnny English újra lecsap online film nézése ingyen magyarul, Johnny English újra lecsap teljes film magyarul, Johnny English újra lecsap magyar film 720p, Johnny English újra lecsap akció film magyarul, Johnny English újra lecsap online film magyarul, Johnny English újra lecsap online film sorozatok, Johnny English újra lecsap film letöltés ingyen, Johnny English újra lecsap online mozifilm, Johnny English újra lecsap online film letöltés, Johnny English újra lecsap online film mobilon, Johnny English újra lecsap ingyen film letöltés, Johnny English újra lecsap online filmnézés, Johnny English újra lecsap ingyen filmnézés, Johnny English újra lecsap ingyen online film, Johnny English újra lecsap teljes film magyarul, Johnny English újra lecsap teljes film magyarul videa, Johnny English újra lecsap videa teljes film magyarul, Johnny English újra lecsap film a neten, Johnny English újra lecsap teljes film magyarul indavideo, Johnny English újra lecsap film magyarul indavideo,

Hasonló kategóriában

6.2

Johnny English

Johnny English

Anglia végső reménye Johnny English, az utolsó, még életben lévő brit kém. Ő az egyetlen, akinek esélye lehet megvédeni hazáját, megbosszulni a Titkosszolgálat kiirtását, és leleplezni a szörnyeteget, aki rá akarja tenni a kezét az egykoron hatalmas birodalom örök jelképeire, a Koronaékszerekre. Johnny English nem tudja, mi a félelem. Nem tudja, mi a veszély. Nem tud semmit. A kétbalkezes- és lábas titkos ügynök mégis nyomra bukkan. Az elsőszámú gyanúsítottja Pascal Sauvage, a titokzatos francia vállalkozó, és a vonzó Lorna Campbell.

6.8

Mission: Impossible

Mission: Impossible

Egy volt orosz kém titkos nemzetközi információkat dob a feketepiacra: egy listát a világ legjobb titkos ügynökeinek nevével. Ha az információ rossz kezekbe kerül, a következmények beláthatatlanok. Így nincs más hátra: a szupercsoport akcióba lép. Egy prágai követség fogadásán vagyunk, ahol a mesterkémek a legfejlettebb csúcstechnikát és találékonyságukat együtt vetik latba a siker érdekében. Ethan Hunt kapja a feladat legkritikusabb részét, és úgy tűnik, minden a terv szerint halad. De megtörténik az elképzelhetetlen: néhány rémálomba illő perc alatt Hunt körül mindenki meghal a csoportból, és ő is csak éppen hogy vissza tud jutni a főhadiszállásra. Alig ocsúdik fel a sokkból, máris új meglepetések várják.

5.9

007 - Halj meg máskor

007 – Halj meg máskor

James Bond 40 éve a legkedveltebb titkosügynök és nem hiába. A huszadik, jubileumi film sem okozhatott csalódást, sőt sokak szerint a sorozat egyik legjobb epizódja. A 007-es ügynök (Pierce Brosnan) körül gyorsan zajlanak az események. Bond ezúttal az Észak- és Dél-Korea közötti acsarkodásokban vesz részt. Az északiak mindenre kapható banditája, Zao (Rick Yune) foglyul ejti. Szabadulásakor Bond bosszút esküszik ellene. Következő megbízatása egy rejtélyes milliomos, Gustav Graves (Toby Stephens) ellen szól, akinek nagy tervei vannak a világ leigázására. Két hölgy is nehezíti Bond dolgát: Jinx (Halle Berry), a gyönyörű gyémántcsempész és a nyugtalanító Miranda Frost (Rosamund Pike). Koreába Londonon és Kubán át vezetnek vissza a szövevényes szálak.

7.1

007 - Skyfall

007 – Skyfall

A 007-es immár 23. alkalommal vállalkozik a lehetetlenre, hogy megmentse a világot és a brit koronát. Daniel Craig harmadszorra bújik James Bond szmokingjába. Amikor M múltjából sötét kísértet bukkan elő, Bond hűségének is ki kell állnia a próbát. A 007-es ügynök nekivág, hogy felkutassa és elpusztítsa a fenyegetést, még akkor is, ha ő maga is súlyos árat fizet érte. Bond legutóbbi munkájába hiba csúszik, és ügynökök tucatjainak kilétére derül fény világszerte; az MI6 központját támadás éri, M-nek pedig el kell költöztetnie az egész ügynökséget. A támadások kereszttüzében álló főnöknek egyetlen szövetségese marad: Bond. A 007-es feltűnés nélkül – csupán egy operatív ügynök, Eve segítségével – a rejtélyes Silva nyomába ered: reméli, hogy fényt deríthet a férfi mélyen titkolt, vészjósló indítékaira.