【:: Pusztító 2018 ::】 Teljes Film Online Magyar Felirat

Nézd meg most! >> Pusztító (2018) Online Filmek Magyarul Videa HD

2018-09-07 NA Pusztító

Filmek::Magyar Felirat

02:00:00

Pusztító teljes film magyarul indavideo 720p

Pusztító Online Filmek Magyarul Videa HD

 • Kiadási dátum: 2018-09-07
 • Clasificación: 8.2
 • Termelés: 30WEST / Automatik Entertainment /
 • Műfaj: Thriller Bűnügyi Dráma

Ossza meg ezt a filmet ismerőseinek

Pusztító online filmek ingyen

Pusztító teljes film online vagy letöltheti a legjobb ingyenes 1080p instant HD videót az asztali számítógépére, laptopjára, noteszgépére, füleire, iPhone, iPad, Mac Pro és így tovább

Mit mondanak az emberek Pusztító film

Pusztító filmes galéria

Filmrendező és csapat mögött. Pusztító

 • Karyn Kusama
  Director
 • Matt Manfredi
  Screenplay
 • Phil Hay
  Screenplay
 • Julie Kirkwood
  Director of Photography
 • Plummy Tucker
  Editor
 • Theodore Shapiro
  Original Music Composer

Megjelenési dátum:
US 2018-09-07

Film költségvetés:
$9,000,000.00

Wiki oldal:
https://en.wikipedia.org/wiki/Pusztító

Pusztító – Filmesek és színészek

Pusztító

Nicole Kidman
Erin Bell
Pusztító

Sebastian Stan
Chris
Pusztító

Tatiana Maslany
Petra
Pusztító

Bradley Whitford
DiFranco
Pusztító

Toby Kebbell
Silas
Pusztító

Scoot McNairy
Ethan

A felhasználók ezen lekérdezésekhez keresnek és néznek filmeket: Pusztító online film magyarul, Pusztító videa teljes film magyarul, Pusztító film letöltés magyarul, Pusztító teljes film magyarul, Pusztító online sorozatok, Pusztító online film ingyen, Pusztító ingyen film magyarul, Pusztító youtube film magyarul, Pusztító online film nézése ingyen magyarul, Pusztító teljes film magyarul, Pusztító magyar film 720p, Pusztító akció film magyarul, Pusztító online film magyarul, Pusztító online film sorozatok, Pusztító film letöltés ingyen, Pusztító online mozifilm, Pusztító online film letöltés, Pusztító online film mobilon, Pusztító ingyen film letöltés, Pusztító online filmnézés, Pusztító ingyen filmnézés, Pusztító ingyen online film, Pusztító teljes film magyarul, Pusztító teljes film magyarul videa, Pusztító videa teljes film magyarul, Pusztító film a neten, Pusztító teljes film magyarul indavideo, Pusztító film magyarul indavideo,

Hasonló kategóriában

8.1

A halál jele

A halál jele

Park Doo-Man és Cho Yong-koo detektív egy brutális, kitervelt gyilkosság-sorozat ügyében nyomoznak. Négy év alatt, 1986-tól 1991-ig tíz nő esett áldozatul a kegyetlen sorozatgyilkosnak, akinek a kézre kerítéséért több mint 3000 gyanúsítottat hallgattak ki. A hatalmas nyomozásban több mint 300.000 rendőr vett részt. Senki sem maradt gyanún kívül. A különféle nyomozási módszerek alkalmazása ellenére a kegyetlen gyilkost a mai napig nem kapták el.

7.3

Hideg nyomon

Hideg nyomon

Eltűnik a Boston melletti Dorchesterből a négyéves Amanda McCready. A rendőrségi nyomozás eredménytelenségét látva a kislány elkeseredett nagyszülei felbérelnek két magándetektívet. Nyomozása során Patrick Kenzie és Angie Gennaro egyre mélyebbre süllyed Boston árnyékvilágában, a drogosok, csalók és pedofilok birodalmába. Amikor a média felkapja az ügyet a két magánkopó kénytelen a helyi rendőrkapitány és a nagymenő zsaru, Remy Bressant segítségét kérni. Miközben megoldódni látszik az ügy, Patrick szörnyű titokra bukkan, ami erkölcsi dilemma elé állítja.

6.4

Az utca királyai

Az utca királyai

Los Angeles sokaknak napfényt, pálmafákat és könnyű, vidám életet jelent. És vannak olyanok, akiknek egészen mást. A városban dolgozó zsaruk számára ezekből az utcákból felesleges erőszak, hazugság és halál sugárzik. Aki itt egyenruhába bújik, az hamar megtanulja, hogy a törvény betűje nem vezet el az igazságig: az utca törvényeire van szüksége, ha győzni akar. Tom Ludlow (Keanu Reeves) nem adja fel könnyen, pedig ő aztán igazán sötéten látja a világot. Felesége elvesztése után csak a rendőri munka marad számára. Amikor azonban egy nyomozás során rájön, hogy a kollégái közé is befurakodott a korrupció, minden dühét és haragját ebben az ügyben vezeti le: pedig most a saját társai ellen kell fordulnia.

6.4

Buhersereg

Buhersereg

1989-ben a berlini fal leomlik, és a világ feszülten várja egy új világrend stabilizálódását. A Nyugat-Németországban állomásozó amerikai Roosevelt hadtest katonái azonban valami egészen mással vannak elfoglalva. A katonai bázist mintha nem is Berman parancsnok (Ed Harris) irányítaná, hanem egy egyszerű katona, a sármosan szélhámos Ray Elwood (Joaquin Phoenix), aki ügyesen manipulálja és kihasználja nem túl eszes főnökét. Elwood három dolgot imád Németországban: a Mercedes Benzt, a sebességkorlátozás hiányát az autópályákon és a vidáman burjánzó feketepiac korlátlan lehetőségeit. Piaci tevékenységébe a hadsereg mosószerének eladása éppúgy beletartozik, mint a heroin-kereskedelem. Elwood élete akkor válik még izgalmasabbá, amikor új katonai elöljáró érkezik a bázisra, azzal a nem titkolt szándékkal, hogy rendet teremtsen.