【:: A Függetlenség Napja: Feltámadás 2016 ::】 Teljes Film Online Magyar Felirat

Nézd meg most! >> A függetlenség napja: Feltámadás (2016) Online Filmek Magyarul Videa HD

2016-06-22 NA A függetlenség napja: Feltámadás

Filmek::Magyar Felirat

02:09:00

A függetlenség napja: Feltámadás teljes film magyarul indavideo 720p

A függetlenség napja: Feltámadás Online Filmek Magyarul Videa HD Mindig sejtettük, hogy így lesz. Tudtuk, hogy visszajönnek. Egyszer győzött az ember a Föld ellen támadó elképesztő túlerővel szemben, de az idegenek nem nyugodhattak bele a kudarcba. Szükségük van a világunkra, és tudják, hogy hatalmas technikai fölényük segíti őket.Arra viszont nem készülnek, hogy ez a fölény már minket is segít. Az űrből érkezett támadó járművek roncsai elképesztő tudáshoz segítették az emberiséget. A Föld népei összefogtak és együtt készültek a második támadó hullámra. De minden hiábavaló: arra az erőre, amivel lecsapnak, nem lehetett felkészülni.Ismét csupán néhány bátor férfin és nőn múlik, hogy visszafordítsák a visszafordíthatatlant: egyre kisebb az esély arra, hogy megmarad az emberiség.

 • Kiadási dátum: 2016-06-22
 • Clasificación: 5.1
 • Termelés: Centropolis Entertainment / Stereo D / TSG Entertainment / 20th Century Fox /
 • Műfaj: Akció Kaland Sci-Fi

Ossza meg ezt a filmet ismerőseinek

A függetlenség napja: Feltámadás online filmek ingyen

A függetlenség napja: Feltámadás teljes film online vagy letöltheti a legjobb ingyenes 1080p instant HD videót az asztali számítógépére, laptopjára, noteszgépére, füleire, iPhone, iPad, Mac Pro és így tovább

Mit mondanak az emberek A függetlenség napja: Feltámadás film

A függetlenség napja: Feltámadás filmes galéria

Filmrendező és csapat mögött. A függetlenség napja: Feltámadás

 • Roland Emmerich
  Director
 • Dean Devlin
  Screenplay
 • Roland Emmerich
  Screenplay
 • Thomas J. Larsen
  Stunts
 • David Greene
  Special Effects Coordinator
 • Nicolas Wright
  Screenplay

Megjelenési dátum:
US 2016-06-22

Film költségvetés:
$165,000,000.00

Wiki oldal:
https://en.wikipedia.org/wiki/A függetlenség napja: Feltámadás

A függetlenség napja: Feltámadás – Filmesek és színészek

A függetlenség napja: Feltámadás

Liam Hemsworth
Jake Morrison
A függetlenség napja: Feltámadás

Jeff Goldblum
David Levinson
A függetlenség napja: Feltámadás

Bill Pullman
President Whitmore
A függetlenség napja: Feltámadás

Maika Monroe
Patricia Whitmore
A függetlenség napja: Feltámadás

Sela Ward
President Lanford
A függetlenség napja: Feltámadás

William Fichtner
General Adams

A felhasználók ezen lekérdezésekhez keresnek és néznek filmeket: A függetlenség napja: Feltámadás online film magyarul, A függetlenség napja: Feltámadás videa teljes film magyarul, A függetlenség napja: Feltámadás film letöltés magyarul, A függetlenség napja: Feltámadás teljes film magyarul, A függetlenség napja: Feltámadás online sorozatok, A függetlenség napja: Feltámadás online film ingyen, A függetlenség napja: Feltámadás ingyen film magyarul, A függetlenség napja: Feltámadás youtube film magyarul, A függetlenség napja: Feltámadás online film nézése ingyen magyarul, A függetlenség napja: Feltámadás teljes film magyarul, A függetlenség napja: Feltámadás magyar film 720p, A függetlenség napja: Feltámadás akció film magyarul, A függetlenség napja: Feltámadás online film magyarul, A függetlenség napja: Feltámadás online film sorozatok, A függetlenség napja: Feltámadás film letöltés ingyen, A függetlenség napja: Feltámadás online mozifilm, A függetlenség napja: Feltámadás online film letöltés, A függetlenség napja: Feltámadás online film mobilon, A függetlenség napja: Feltámadás ingyen film letöltés, A függetlenség napja: Feltámadás online filmnézés, A függetlenség napja: Feltámadás ingyen filmnézés, A függetlenség napja: Feltámadás ingyen online film, A függetlenség napja: Feltámadás teljes film magyarul, A függetlenség napja: Feltámadás teljes film magyarul videa, A függetlenség napja: Feltámadás videa teljes film magyarul, A függetlenség napja: Feltámadás film a neten, A függetlenség napja: Feltámadás teljes film magyarul indavideo, A függetlenség napja: Feltámadás film magyarul indavideo,

Hasonló kategóriában

6.8

A függetlenség napja

A függetlenség napja

Az Egyesült Államok nyomkövető rendszerei 550 km átmérőjű, gigantikus űrhajó közeledtét jelzik. A tévéhíradók a világ legnagyobb városai fölött lebegő óriási űrhajókról tudósítanak. Másnap az elnököt biztonságos helyre menekítik. A Washington D.C.-t ért támadást követően az egész országban úrrá lesz a káosz. Hamarosan nyilvánvalóvá válik, hogy az idegenek célja a Föld totális megsemmisítése. A világ összes hadserege készen áll, hogy felvegye a harcot a gonosz betolakodókkal szemben.

6.8

Végre otthon!

Végre otthon!

A Galaxis legidegesítőbben optimista űrlénye, akit az sem lendít ki mindent átfogó boldogságából, hogy saját népe üldözi keresztül a világűrön, a Földön bujkál. Egy mogorva, magányos és makacs kamaszlány talál rá, és bár sem a világlátásukban sem a végtagjaik számában nincs bennük semmi közös, mégis társulnak. Igaz, csak azért, mert muszáj. A jövevény üldözői rájuk találnak, és a nyomukba vetik magukat. Mit tehetnének erre ők? Menekülnek, és közben azon törik a fejüket, hogyan menthetnék meg a bolygót, melyet már mindketten otthonuknak éreznek.

8

A nyolcadik utas: a Halál

A nyolcadik utas: a Halál

A Nostromo űrhajó a hazatérés helyett a képernyőn villogó pont nyomába ered. Váratlan küldetésük egy kihalt bolygóra vezeti őket, ahol egy elhagyott űrhajót találnak, belsejében számtalan, tojás alakú kapszulával. Miközben óvatosan próbálják feltárni az űrsikló titkát, az egyik tojásból hirtelen kirobban egy lény és rátapad Kane arcára, aki teljesen megbénul. Miután Kane visszanyeri az eszméletét és csatlakozik a többiekhez, megdöbbentő dolog történik. Kane testéből egy szörny kel ki, amely sorra végez az űrhajósokkal. Ripley azonban nem törődik bele a halálba.

7.5

A nap, mikor megállt a Föld

A nap, mikor megállt a Föld

A hidegháború idején egy földönkívüli érkezik a Földre, hogy figyelmeztesse a bolygó összes népét az egyre fenyegetőbb atomfegyverek veszélyeire, amelyek az űrbe jutva már nem csak az emberiséget veszélyeztetik.