【:: Reign Of The Supermen 2019 ::】 Teljes Film Online Magyar Felirat

Nézd meg most! >> Reign of the Supermen (2019) Online Filmek Magyarul Videa HD

2019-01-13 NA Reign of the Supermen

Filmek::Magyar Felirat

01:27:00

Reign of the Supermen teljes film magyarul indavideo 720p

Reign of the Supermen Online Filmek Magyarul Videa HD

 • Kiadási dátum: 2019-01-13
 • Clasificación: 7.2
 • Termelés: DC Entertainment / Warner Bros. Pictures /
 • Műfaj: Animációs Akció Sci-Fi

Ossza meg ezt a filmet ismerőseinek

Reign of the Supermen online filmek ingyen

Reign of the Supermen teljes film online vagy letöltheti a legjobb ingyenes 1080p instant HD videót az asztali számítógépére, laptopjára, noteszgépére, füleire, iPhone, iPad, Mac Pro és így tovább

Mit mondanak az emberek Reign of the Supermen film

Reign of the Supermen filmes galéria

Filmrendező és csapat mögött. Reign of the Supermen

 • Tim Sheridan
  Writer
 • Sam Liu
  Director
 • James Krieg
  Writer
 • Alan Burnett
  Co-Producer
 • Sam Register
  Executive Producer
 • James Tucker
  Executive Producer

Megjelenési dátum:
US 2019-01-13

Film költségvetés:
$0.00

Wiki oldal:
https://en.wikipedia.org/wiki/Reign of the Supermen

Reign of the Supermen – Filmesek és színészek

Reign of the Supermen

Jerry O’Connell
Clark Kent / Superman (voice), Cyborg Superman (voice)
Reign of the Supermen

Rebecca Romijn
Lois Lane (voice)
Reign of the Supermen

Rainn Wilson
Lex Luthor (voice)
Reign of the Supermen

Khary Payton
John Henry Irons / Steel(voice)
Reign of the Supermen

Cameron Monaghan
Connor Kent / Superboy (voice)
Reign of the Supermen

Charles Halford
Eradicator (voice), Bibbo Bibbowski (voice)

A felhasználók ezen lekérdezésekhez keresnek és néznek filmeket: Reign of the Supermen online film magyarul, Reign of the Supermen videa teljes film magyarul, Reign of the Supermen film letöltés magyarul, Reign of the Supermen teljes film magyarul, Reign of the Supermen online sorozatok, Reign of the Supermen online film ingyen, Reign of the Supermen ingyen film magyarul, Reign of the Supermen youtube film magyarul, Reign of the Supermen online film nézése ingyen magyarul, Reign of the Supermen teljes film magyarul, Reign of the Supermen magyar film 720p, Reign of the Supermen akció film magyarul, Reign of the Supermen online film magyarul, Reign of the Supermen online film sorozatok, Reign of the Supermen film letöltés ingyen, Reign of the Supermen online mozifilm, Reign of the Supermen online film letöltés, Reign of the Supermen online film mobilon, Reign of the Supermen ingyen film letöltés, Reign of the Supermen online filmnézés, Reign of the Supermen ingyen filmnézés, Reign of the Supermen ingyen online film, Reign of the Supermen teljes film magyarul, Reign of the Supermen teljes film magyarul videa, Reign of the Supermen videa teljes film magyarul, Reign of the Supermen film a neten, Reign of the Supermen teljes film magyarul indavideo, Reign of the Supermen film magyarul indavideo,

Hasonló kategóriában

6.2

Az Igazság Ligája

Az Igazság Ligája

Bruce Wayne tudja, hogy nem vonulhat vissza. A világnak szüksége van rá, és a hozzá hasonlókra, mert különben védtelen. Új szövetségese, Diane Prince segítségével csapatot toboroz.Ehhez hasonló nem történt még soha: Batman és Wonder Woman mellé felsorakozik egy csapat metahumán: Aquaman, Cyborg és Flash.És amikor végre összefognak, rá kell jönniük, hogy talán még az ő egyesített erejük is kevés. Lassúak voltak. A Földet fenyegető katasztrófa már nagyon közel jár, és elképesztő hatalommal bír. Nincs metahumán, aki képes lehet megállítani.

6.5

Az acélember

Az acélember

Clark Kent a Kripton bolygó szülöttje, és még gyerekként érkezett a Földre, egy meteor becsapódásakor. Martha és Jonathan Kent veszik maguk mellé, és felnevelik őt. Clarknak azonban különleges képességei vannak, melyet szeretne valami jóra használni, így egyenes az út a hőssé válás felé.

5.5

Superman visszatér

Superman visszatér

Sok éve senki sem látta Supermant, az elnyomottak bajnokát, a bajba jutottak megmentőjét, az emberiség ügyének odaadó szolgálóját. Pedig szükség volna bátorságára, segítségére. A visszatérése azonban nem diadalt hoz, hanem keserűséget. A világ megtanult hősök nélkül élni és akkor sem fogadja el a segítséget, amikor nincs más útja az életben maradásnak. Az ősi gonosz erő Superman ellen támad, hogy azután leszámolhasson a védelmező nélkül maradt világgal. Superman belevág élete legnagyobb kalandjába, mely az óceán mélyétől az űr távoli sötétjéig vezeti.

5.8

Batman Superman ellen: Az igazság hajnala

Batman Superman ellen: Az igazság hajnala

Milyen hősre van szüksége a világnak? Gotham City védelmezője úgy érzi, hogy Metropolis megmentője már istenként tekint magára, senki és semmi nem korlátozza, így szembefordul vele. De a világ nem törődik velük, mert más kérdésekre keresi a választ: senki nem tudja, mit szeretne: mindenható védelmezőt, vagy függetlenséget.Amíg Batman és Superman az egymás ellen folytatott háborújukkal vannak elfoglalva, egy új, minden eddiginél rémisztőbb fenyegetés egyre erősebbé válik. Az emberiség még sosem volt ekkora bajban – és talán már nincs, aki segíteni tud rajta.