【:: A Sakál Napja 1973 ::】 Teljes Film Online Magyar Felirat

Nézd meg most! >> A Sakál napja (1973) Online Filmek Magyarul Videa HD

1973-05-15 NA A Sakál napja

Filmek::Magyar Felirat

02:23:00

A Sakál napja teljes film magyarul indavideo 720p

A Sakál napja Online Filmek Magyarul Videa HD Egy földalatti félkatonai szervezet merényletet tervez a francia elnök ellen, tiltakozásul az algériai háborúban játszott szerepe miatt. A profi testőrség által kiemelten védett De Gaulle meggyilkolása lehetetlen feladatnak tűnik, de akad egy bérgyilkos, aki ennek ellenére vállalja a munkát. A titokzatos Sakált senki nem látta még, igazi személyazonosságát senki nem ismeri. A rendőrség informátorainak köszönhetően időben tudomást szerez a tervezett merényletről. Az egyik legmegszállottabb nyomozót, Lebelt állítják rá az ügyre. Versenyfutás kezdődik az idővel. Miközben Lebel lényegtelennek tűnő, apró nyomok segítségével próbálja megfejteni, mire készül a Sakál és kit is üldöznek egyáltalán, addig a gyilkos szokásos precizitásával tervezi a rajtaütés pillanatát.

 • Kiadási dátum: 1973-05-15
 • Clasificación: 7.6
 • Termelés: Universal Productions France S.A. / Warwick Productions / Warwick Film Productions /
 • Műfaj: Akció Thriller

Ossza meg ezt a filmet ismerőseinek

A Sakál napja online filmek ingyen

A Sakál napja teljes film online vagy letöltheti a legjobb ingyenes 1080p instant HD videót az asztali számítógépére, laptopjára, noteszgépére, füleire, iPhone, iPad, Mac Pro és így tovább

Mit mondanak az emberek A Sakál napja film

A Sakál napja filmes galéria

Filmrendező és csapat mögött. A Sakál napja

 • Fred Zinnemann
  Director
 • Frederick Forsyth
  Novel
 • Kenneth Ross
  Screenplay
 • Jean Tournier
  Director of Photography
 • Georges Delerue
  Original Music Composer
 • Ralph Kemplen
  Editor

Megjelenési dátum:
FR 1973-05-15

Film költségvetés:
$0.00

Wiki oldal:
https://en.wikipedia.org/wiki/A Sakál napja

A Sakál napja – Filmesek és színészek

A Sakál napja

Edward Fox
the Jackal
A Sakál napja

Michael Lonsdale
Lebel
A Sakál napja

Olga Georges-Picot
Denise
A Sakál napja

Delphine Seyrig
Colette
A Sakál napja

Eric Porter
Colonel Rodin
A Sakál napja

Michel Auclair
Colonel Rolland

A felhasználók ezen lekérdezésekhez keresnek és néznek filmeket: A Sakál napja online film magyarul, A Sakál napja videa teljes film magyarul, A Sakál napja film letöltés magyarul, A Sakál napja teljes film magyarul, A Sakál napja online sorozatok, A Sakál napja online film ingyen, A Sakál napja ingyen film magyarul, A Sakál napja youtube film magyarul, A Sakál napja online film nézése ingyen magyarul, A Sakál napja teljes film magyarul, A Sakál napja magyar film 720p, A Sakál napja akció film magyarul, A Sakál napja online film magyarul, A Sakál napja online film sorozatok, A Sakál napja film letöltés ingyen, A Sakál napja online mozifilm, A Sakál napja online film letöltés, A Sakál napja online film mobilon, A Sakál napja ingyen film letöltés, A Sakál napja online filmnézés, A Sakál napja ingyen filmnézés, A Sakál napja ingyen online film, A Sakál napja teljes film magyarul, A Sakál napja teljes film magyarul videa, A Sakál napja videa teljes film magyarul, A Sakál napja film a neten, A Sakál napja teljes film magyarul indavideo, A Sakál napja film magyarul indavideo,

Hasonló kategóriában

6.6

007 - Csak kétszer élsz

007 – Csak kétszer élsz

A legendás 007-es ügynök ezúttal különös üggyel és különös ellenféllel találja szemben magát. A látszólag minden hájjal megkent Blofeld egy kialudt vulkán mélyén rendezte be főhadiszállását, innen irányítja bombabiztos konspirációját. Egy rejtélyes űrhajó teljes legénységével együtt elragad egy Föld körül keringő űrállomást. Az eset több, mint gyanús. A szuperhatalmak nem tudják mire vélni a történteket, ezért felkészülnek a harmadik világháborúra. Ebben a helyzetben csupán egy ember segíthet: James Bond.

7.4

A Bourne-rejtély

A Bourne-rejtély

Eszméletlen, több sebből vérző férfit ment ki a Földközi-tengerből a halászhajó legénysége. Miután magához tér, nem emlékszik semmire. Nem tudja kicsoda, és hogyan került a tengerbe. Az egyetlen támpont a mikrofilm, amit az orvos operált ki a lapockája alól. Miután a férfi felgyógyul, a mikrofilmen olvasható zürichi bank neve és a számlaszám nyomán elindul, hogy kiderítse, kicsoda valójában. Zürichben nevet kap az ismeretlen férfi, ő lenne Jason Bourne. Jason Bourne, akit feltűnése pillanatától kezdve meg akarnak ölni. Menekülés közben találkozik Marie-vel, a német lánnyal.

7.3

A Bourne-csapda

A Bourne-csapda

Két évvel ezelőtt Jason Bourne azt hitte, sikerült elmenekülnie a múltja elől. Hiába tűnt el kedvesével együtt a világ szeme elől, sokaknak áll érdekében, hogy holtan lássák. A pár rejtőzködve él a kis faluban, amikor felbukkan egy ügynök. Mindent hátrahagyva elmenekülnek, ám Marie áldozatul esik üldözőinek. Egykori munkaadói, az Ügynökség emberei ugyanúgy Bourne nyomában vannak, mint a maffiózó zsoldjában álló bérgyilkos, a hajsza tehát ott folytatódik, ahol régen abbamaradt. A helyzet annyiban változik, hogy az ügynököt személyes bosszú is hajtja.

7.3

A Bourne-ultimátum

A Bourne-ultimátum

Csak el akart tűnni. Ám ehelyett Jason Bourne-ra azok vadásznak, akik olyanná tették, amilyen. Elvesztette az emlékeit és az egyetlen embert, akit szeretett. Nem riasztja a golyók zápora és a magasan képzett gyilkosok új nemzedéke sem. Egyetlen célja van: visszamenni a kezdetekig és kideríteni, ki is ő valójában. A kémsorozat legújabb fejezetében Bourne becserkészi a múltját, hogy meglelje a jövőjét. Moszkván, Párizson, Londonon, Tangeren és New York Cityn keresztül vezet az útja az igazi Jason Bourne felé, miközben megpróbálja kicselezni a zsarukat, szövetségi nyomozókat és Interpol ügynököket, akik már célba vették.