【:: Detective Conan: Zero The Enforcer 2018 ::】 Teljes Film Online Magyar Felirat

Nézd meg most! >> Detective Conan: Zero the Enforcer (2018) Online Filmek Magyarul Videa HD

2018-04-13 NA Detective Conan: Zero the Enforcer

Filmek::Magyar Felirat

01:55:00

Detective Conan: Zero the Enforcer teljes film magyarul indavideo 720p

Detective Conan: Zero the Enforcer Online Filmek Magyarul Videa HD

 • Kiadási dátum: 2018-04-13
 • Clasificación: 4.9
 • Termelés: TMS Entertainment /
 • Műfaj: Animációs Bűnügyi Rejtély Akció Dráma

Ossza meg ezt a filmet ismerőseinek

Detective Conan: Zero the Enforcer online filmek ingyen

Detective Conan: Zero the Enforcer teljes film online vagy letöltheti a legjobb ingyenes 1080p instant HD videót az asztali számítógépére, laptopjára, noteszgépére, füleire, iPhone, iPad, Mac Pro és így tovább

Mit mondanak az emberek Detective Conan: Zero the Enforcer film

Detective Conan: Zero the Enforcer filmes galéria

Filmrendező és csapat mögött. Detective Conan: Zero the Enforcer

 • Katsuo Ôno
  Original Music Composer
 • Yuzuru Tachikawa
  Director
 • Gosho Aoyama
  Original Story

Megjelenési dátum:
JP 2018-04-13

Film költségvetés:
$0.00

Wiki oldal:
https://en.wikipedia.org/wiki/Detective Conan: Zero the Enforcer

Detective Conan: Zero the Enforcer – Filmesek és színészek

Detective Conan: Zero the Enforcer

Minami Takayama
Conan Edogawa (voice)
Detective Conan: Zero the Enforcer

Wakana Yamazaki
Ran Mouri (voice)
Detective Conan: Zero the Enforcer

Rikiya Koyama
Kogorou Mouri (voice)
Detective Conan: Zero the Enforcer

Tōru Furuya
Tōru Amuro (voice)
Detective Conan: Zero the Enforcer

Megumi Hayashibara
Ai Haibara (voice)
Detective Conan: Zero the Enforcer

Yukiko Iwai
Ayumi Yoshida (voice)

A felhasználók ezen lekérdezésekhez keresnek és néznek filmeket: Detective Conan: Zero the Enforcer online film magyarul, Detective Conan: Zero the Enforcer videa teljes film magyarul, Detective Conan: Zero the Enforcer film letöltés magyarul, Detective Conan: Zero the Enforcer teljes film magyarul, Detective Conan: Zero the Enforcer online sorozatok, Detective Conan: Zero the Enforcer online film ingyen, Detective Conan: Zero the Enforcer ingyen film magyarul, Detective Conan: Zero the Enforcer youtube film magyarul, Detective Conan: Zero the Enforcer online film nézése ingyen magyarul, Detective Conan: Zero the Enforcer teljes film magyarul, Detective Conan: Zero the Enforcer magyar film 720p, Detective Conan: Zero the Enforcer akció film magyarul, Detective Conan: Zero the Enforcer online film magyarul, Detective Conan: Zero the Enforcer online film sorozatok, Detective Conan: Zero the Enforcer film letöltés ingyen, Detective Conan: Zero the Enforcer online mozifilm, Detective Conan: Zero the Enforcer online film letöltés, Detective Conan: Zero the Enforcer online film mobilon, Detective Conan: Zero the Enforcer ingyen film letöltés, Detective Conan: Zero the Enforcer online filmnézés, Detective Conan: Zero the Enforcer ingyen filmnézés, Detective Conan: Zero the Enforcer ingyen online film, Detective Conan: Zero the Enforcer teljes film magyarul, Detective Conan: Zero the Enforcer teljes film magyarul videa, Detective Conan: Zero the Enforcer videa teljes film magyarul, Detective Conan: Zero the Enforcer film a neten, Detective Conan: Zero the Enforcer teljes film magyarul indavideo, Detective Conan: Zero the Enforcer film magyarul indavideo,

Hasonló kategóriában

6.5

Dragon Ball Z 10: Broly második eljövetele

Dragon Ball Z 10: Broly második eljövetele

Valami oknál fogva Broly, a legendás Szuper csillagharcos megmenekült Goku támadásától, és bosszút forral ellene. Ám ez nehéz lesz, mert a sebei még nem gyógyultak be, és épp egy űrhajóban van, ami a Földbe csapódott és befagyott a hegyekbe ….. Gotenék keresik a kristálygömböket, hogy kívánhassanak a sárkánytól, Videl is velük tart. Utuk során találnak egy falut, ahol épp áldozatot akarnak bemutatni a hegy istenének, hogy a szörny ne támadja meg őket. Brolynak sikerül kiszabadulnia a hegy fogságából a Goku elleni gyűlölet segítségével, és már a sebei is be vannak gyógyulva. Videllel találkozik szembe először, akit elég könnyen lever. Majd segítségére siet Goten és Trunks is, de nekik sincs sok esélyük. Már mind a ketten szinte teljesen ki lettek ütve, mikor megjelenik Gohan, és segít nekik. Neki már több esélye van a szörny ellen, de ő se bír el vele. Kiderül, hogy a szörny, akiről a falusiak beszéltek, az Broly volt, és most, hogy kiszabadult, szerintük mindennek vége.

7.3

Dragon Ball Z Mozifilm 12 - A Fúzió újjászületése!! Goku és Vegeta

Dragon Ball Z Mozifilm 12 – A Fúzió újjászületése!! Goku és Vegeta

Egy onit, aki a lélek-tisztító gépre ügyel megszáll egy gonosz szellem és az alvilág behódol az akaratának. Így az egész Földön felbukkannak az újra életre kelt, rég halott bűnözők! Goku és Vegeta megpróbálják megállítani Janembát, míg a családjuk a Földön próbál úrrá lenni a káoszon. És mi az egyetlen esélyük? A Fúzió!

6.8

Dragon Ball Z Mozifilm 13 - Kirobbanó Sárkányököl!! Ha Goku nem képes rá, akkor ki?

Dragon Ball Z Mozifilm 13 – Kirobbanó Sárkányököl!! Ha Goku nem képes rá, akkor ki?

Gokut és a barátait rászedték, hogy a Sárkánygömbökkel élesszék fel Tapiont, aki magában hordozza a démon Hildegarnt. Hildegarn megszökik és elkezd pusztítani maga körül mindent. Tapion megpróbálja újra bezárni a démont, de hasztalanul. Gokun kívül képes bárki is legyőzni a démont és visszaállítani a békét?

6.2

Dragon Ball Z Mozifilm 1 - Megmentelek, Gohan!

Dragon Ball Z Mozifilm 1 – Megmentelek, Gohan!

Garlic Junior elrabolta Gohant, akinél a négycsillagos Sárkánygömb volt. Majd miután összegyűjtötte a hét Sárkánygömböt, halhatatlanságot kívánt magának. Garlic Junior a korábbi elutasítás ellenére megpróbálja elérni a Kami (Isten) címet. Gokunak és Piccolónak újra egyesíteniük kell erejüket, hogy megmenthessék a Földet, Kami-samát és Gohant!