【:: The Seven Deadly Sins: Prisoners Of The Sky 2018 ::】 Teljes Film Online Magyar Felirat

Nézd meg most! >> The Seven Deadly Sins: Prisoners of the Sky (2018) Online Filmek Magyarul Videa HD

2018-08-18 NA The Seven Deadly Sins: Prisoners of the Sky

Filmek::Magyar Felirat

01:39:00

The Seven Deadly Sins: Prisoners of the Sky teljes film magyarul indavideo 720p

The Seven Deadly Sins: Prisoners of the Sky Online Filmek Magyarul Videa HD

 • Kiadási dátum: 2018-08-18
 • Clasificación: 6
 • Termelés: A-1 Pictures /
 • Műfaj: Akció Kaland Fantasy Animációs

Ossza meg ezt a filmet ismerőseinek

The Seven Deadly Sins: Prisoners of the Sky online filmek ingyen

The Seven Deadly Sins: Prisoners of the Sky teljes film online vagy letöltheti a legjobb ingyenes 1080p instant HD videót az asztali számítógépére, laptopjára, noteszgépére, füleire, iPhone, iPad, Mac Pro és így tovább

Mit mondanak az emberek The Seven Deadly Sins: Prisoners of the Sky film

The Seven Deadly Sins: Prisoners of the Sky filmes galéria

Filmrendező és csapat mögött. The Seven Deadly Sins: Prisoners of the Sky

 • Noriyuki Abe
  Director
 • Makoto Uezu
  Screenplay
 • Yasuto Nishikata
  Director
 • Hiroyuki Sawano
  Original Music Composer
 • Takashi Wada
  Original Music Composer
 • Nakaba Suzuki
  Characters

Megjelenési dátum:
JP 2018-08-18

Film költségvetés:
$0.00

Wiki oldal:
https://en.wikipedia.org/wiki/The Seven Deadly Sins: Prisoners of the Sky

The Seven Deadly Sins: Prisoners of the Sky – Filmesek és színészek

The Seven Deadly Sins: Prisoners of the Sky

Tatsuhisa Suzuki
Ban (voice)
The Seven Deadly Sins: Prisoners of the Sky

Yuuki Kaji
Meliodas (voice)
The Seven Deadly Sins: Prisoners of the Sky

Jun Fukuyama
King (voice)
The Seven Deadly Sins: Prisoners of the Sky

Sora Amamiya
Elizabeth Liones (voice)
The Seven Deadly Sins: Prisoners of the Sky

Misaki Kuno
Hawk (voice)
The Seven Deadly Sins: Prisoners of the Sky

Aoi Yuki
Diana (voice)

A felhasználók ezen lekérdezésekhez keresnek és néznek filmeket: The Seven Deadly Sins: Prisoners of the Sky online film magyarul, The Seven Deadly Sins: Prisoners of the Sky videa teljes film magyarul, The Seven Deadly Sins: Prisoners of the Sky film letöltés magyarul, The Seven Deadly Sins: Prisoners of the Sky teljes film magyarul, The Seven Deadly Sins: Prisoners of the Sky online sorozatok, The Seven Deadly Sins: Prisoners of the Sky online film ingyen, The Seven Deadly Sins: Prisoners of the Sky ingyen film magyarul, The Seven Deadly Sins: Prisoners of the Sky youtube film magyarul, The Seven Deadly Sins: Prisoners of the Sky online film nézése ingyen magyarul, The Seven Deadly Sins: Prisoners of the Sky teljes film magyarul, The Seven Deadly Sins: Prisoners of the Sky magyar film 720p, The Seven Deadly Sins: Prisoners of the Sky akció film magyarul, The Seven Deadly Sins: Prisoners of the Sky online film magyarul, The Seven Deadly Sins: Prisoners of the Sky online film sorozatok, The Seven Deadly Sins: Prisoners of the Sky film letöltés ingyen, The Seven Deadly Sins: Prisoners of the Sky online mozifilm, The Seven Deadly Sins: Prisoners of the Sky online film letöltés, The Seven Deadly Sins: Prisoners of the Sky online film mobilon, The Seven Deadly Sins: Prisoners of the Sky ingyen film letöltés, The Seven Deadly Sins: Prisoners of the Sky online filmnézés, The Seven Deadly Sins: Prisoners of the Sky ingyen filmnézés, The Seven Deadly Sins: Prisoners of the Sky ingyen online film, The Seven Deadly Sins: Prisoners of the Sky teljes film magyarul, The Seven Deadly Sins: Prisoners of the Sky teljes film magyarul videa, The Seven Deadly Sins: Prisoners of the Sky videa teljes film magyarul, The Seven Deadly Sins: Prisoners of the Sky film a neten, The Seven Deadly Sins: Prisoners of the Sky teljes film magyarul indavideo, The Seven Deadly Sins: Prisoners of the Sky film magyarul indavideo,

Hasonló kategóriában

6.4

Dragon Ball Z 10: Broly második eljövetele

Dragon Ball Z 10: Broly második eljövetele

Valami oknál fogva Broly, a legendás Szuper csillagharcos megmenekült Goku támadásától, és bosszút forral ellene. Ám ez nehéz lesz, mert a sebei még nem gyógyultak be, és épp egy űrhajóban van, ami a Földbe csapódott és befagyott a hegyekbe ….. Gotenék keresik a kristálygömböket, hogy kívánhassanak a sárkánytól, Videl is velük tart. Utuk során találnak egy falut, ahol épp áldozatot akarnak bemutatni a hegy istenének, hogy a szörny ne támadja meg őket. Brolynak sikerül kiszabadulnia a hegy fogságából a Goku elleni gyűlölet segítségével, és már a sebei is be vannak gyógyulva. Videllel találkozik szembe először, akit elég könnyen lever. Majd segítségére siet Goten és Trunks is, de nekik sincs sok esélyük. Már mind a ketten szinte teljesen ki lettek ütve, mikor megjelenik Gohan, és segít nekik. Neki már több esélye van a szörny ellen, de ő se bír el vele. Kiderül, hogy a szörny, akiről a falusiak beszéltek, az Broly volt, és most, hogy kiszabadult, szerintük mindennek vége.

7.2

Dragon Ball Z Mozifilm 8 - Pusztítás!! Egy szoros – intenzív – Szuper-vad csata

Dragon Ball Z Mozifilm 8 – Pusztítás!! Egy szoros – intenzív – Szuper-vad csata

Vegeta, az Új Vegeta bolygóra utazik, hogy megkeresse a Legendás Szuper Saiya-jint, aki bolygókat pusztít. Goku szintén a Legendás Szuper Saiya-jint üldözve a bolygóra teleportál, ami őrjöngésbe taszítja Brolyt. Gokunak muszáj legyőznie a Legendás Szuper Saiya-jint, hogy megmenthesse az Univerzumot!

7.2

Dragon Ball Z Mozifilm 12 - A Fúzió újjászületése!! Goku és Vegeta

Dragon Ball Z Mozifilm 12 – A Fúzió újjászületése!! Goku és Vegeta

Egy onit, aki a lélek-tisztító gépre ügyel megszáll egy gonosz szellem és az alvilág behódol az akaratának. Így az egész Földön felbukkannak az újra életre kelt, rég halott bűnözők! Goku és Vegeta megpróbálják megállítani Janembát, míg a családjuk a Földön próbál úrrá lenni a káoszon. És mi az egyetlen esélyük? A Fúzió!

6.7

Dragon Ball Z Mozifilm 13 - Kirobbanó Sárkányököl!! Ha Goku nem képes rá, akkor ki?

Dragon Ball Z Mozifilm 13 – Kirobbanó Sárkányököl!! Ha Goku nem képes rá, akkor ki?

Gokut és a barátait rászedték, hogy a Sárkánygömbökkel élesszék fel Tapiont, aki magában hordozza a démon Hildegarnt. Hildegarn megszökik és elkezd pusztítani maga körül mindent. Tapion megpróbálja újra bezárni a démont, de hasztalanul. Gokun kívül képes bárki is legyőzni a démont és visszaállítani a békét?