【:: Amikor Lehunyod A Szemed 2018 ::】 Teljes Film Online Magyar Felirat

Nézd meg most! >> Amikor lehunyod a szemed (2018) Online Filmek Magyarul Videa HD

2018-09-06 NA Amikor lehunyod a szemed

Filmek::Magyar Felirat

01:38:00

Amikor lehunyod a szemed teljes film magyarul indavideo 720p

Amikor lehunyod a szemed Online Filmek Magyarul Videa HD Kate Fuller kriminálpszichológust egy különös halálesethez hívják, ahol az áldozat egy férfi, akit látszólag álmában ért a halál. Ahogy Kate mélyebbre ás az ügyben egyre több áldozatra bukkan és számos megmagyarázhatatlan esemény szemtanúja lesz. Amikor pedig magán is felfedezni véli a jeleket, melyek a démonhoz köthetők, versenyt kell futnia az idővel, hogy kiderítse, mi állhat a halálesetek hátterében, mielőtt ő maga is áldozattá válik.

 • Kiadási dátum: 2018-09-06
 • Clasificación: 5.4
 • Termelés: Moon River Studios / Aloe Entertainment / Lionsgate /
 • Műfaj: Bűnügyi Horror Thriller

Ossza meg ezt a filmet ismerőseinek

Amikor lehunyod a szemed online filmek ingyen

Amikor lehunyod a szemed teljes film online vagy letöltheti a legjobb ingyenes 1080p instant HD videót az asztali számítógépére, laptopjára, noteszgépére, füleire, iPhone, iPad, Mac Pro és így tovább

Mit mondanak az emberek Amikor lehunyod a szemed film

Amikor lehunyod a szemed filmes galéria

Filmrendező és csapat mögött. Amikor lehunyod a szemed

 • Clive Tonge
  Director
 • Jonathan Frank
  Screenplay
 • Mary Aloe
  Producer
 • James Edward Barker
  Producer
 • Craig Chapman
  Producer
 • Daniel Grodnik
  Producer

Megjelenési dátum:
US 2018-09-06

Film költségvetés:
$5,000,000.00

Wiki oldal:
https://en.wikipedia.org/wiki/Amikor lehunyod a szemed

Amikor lehunyod a szemed – Filmesek és színészek

Amikor lehunyod a szemed

Olga Kurylenko
Kate
Amikor lehunyod a szemed

Javier Botet
Mara
Amikor lehunyod a szemed

Mitch Eakins
Martin Ellis
Amikor lehunyod a szemed

Lance E. Nichols
McCarthy
Amikor lehunyod a szemed

Rosie Fellner
Helena
Amikor lehunyod a szemed

Mackenzie Imsand
Sophie

A felhasználók ezen lekérdezésekhez keresnek és néznek filmeket: Amikor lehunyod a szemed online film magyarul, Amikor lehunyod a szemed videa teljes film magyarul, Amikor lehunyod a szemed film letöltés magyarul, Amikor lehunyod a szemed teljes film magyarul, Amikor lehunyod a szemed online sorozatok, Amikor lehunyod a szemed online film ingyen, Amikor lehunyod a szemed ingyen film magyarul, Amikor lehunyod a szemed youtube film magyarul, Amikor lehunyod a szemed online film nézése ingyen magyarul, Amikor lehunyod a szemed teljes film magyarul, Amikor lehunyod a szemed magyar film 720p, Amikor lehunyod a szemed akció film magyarul, Amikor lehunyod a szemed online film magyarul, Amikor lehunyod a szemed online film sorozatok, Amikor lehunyod a szemed film letöltés ingyen, Amikor lehunyod a szemed online mozifilm, Amikor lehunyod a szemed online film letöltés, Amikor lehunyod a szemed online film mobilon, Amikor lehunyod a szemed ingyen film letöltés, Amikor lehunyod a szemed online filmnézés, Amikor lehunyod a szemed ingyen filmnézés, Amikor lehunyod a szemed ingyen online film, Amikor lehunyod a szemed teljes film magyarul, Amikor lehunyod a szemed teljes film magyarul videa, Amikor lehunyod a szemed videa teljes film magyarul, Amikor lehunyod a szemed film a neten, Amikor lehunyod a szemed teljes film magyarul indavideo, Amikor lehunyod a szemed film magyarul indavideo,

Hasonló kategóriában

4

Slender Man: Az ismeretlen rém

Slender Man: Az ismeretlen rém

Eltűnt egy gyerek? Kétségbeesett szülők fésülik át az erdőt? Kiskorúak követnek el megmagyarázhatatlan gyilkosságokat? A felelős mindig ugyanaz: egy több mint két méter magas, nevetségesen hosszú karú és lábú, feketébe öltözött alak, akiknek nincs arca, de mindenütt felbukkan, ahol gyerekek vannak. És azok általában engedelmeskednek neki. Számára álom és ébrenlét között nincs határ, mindenhova eljut, de türelmes. Nem sürget, kivár. És azután lecsap.

6.2

Tébolyult

Tébolyult

Egy lány elhagyja szülővárosát, hogy maga mögött hagyja múltját és új munkát találjon. A nő végül egy pszichiátriai intézetben köt ki, ahova akarata ellenére zárják. Hiába próbál meggyőzni másokat, hogy élete veszélyben forog, senki nem hisz neki, még a hatóságok sem. Lassan már a saját elméje is képtelen eldönteni, a félelme valódi vagy csak a képzeletének gyümölcse.

7.2

Az

Az

Egyenként eltűnnek egy kisvárosból a gyerekek. Derry gyászol, azután elfeledkezik a tragédiáról, csak hét gyerek képtelen kiverni a fejéből a rettegést. És a bohócot, aki talán felelős mindazért a megmagyarázhatatlan szörnyűségért, ami történt.Ha ők heten idejében megértik, mi is történik velük, akkor talán megállíthatják a gonoszt… akinek ezúttal piros krumpliorra, és hatalmas, színes cipője van.

6.3

Péntek 13.

Péntek 13.

A Crystal Lake tábort már 20 éve nem használja senki, mert egykor egy szörnyű gyilkosság-sorozatot követtek el itt. A helyiek úgy gondolják, hogy az átok még mindig ott lebeg a Crystal Lake felett. Egy vállalkozó kedvű pár azonban mit sem törődve a múlttal újra megnyitja a tábor kapuit. Az előkészületekhez egy fiatalokból álló csapatot szerződtetnek, akik nem is sejtik, hogy ez a nyár akár az életükbe is kerülhet.