【:: Karácsonyi Krónikák 2018 ::】 Teljes Film Online Magyar Felirat

Nézd meg most! >> Karácsonyi Krónikák (2018) Online Filmek Magyarul Videa HD

2018-11-22 NA Karácsonyi Krónikák

Filmek::Magyar Felirat

01:44:00

Karácsonyi Krónikák teljes film magyarul indavideo 720p

Karácsonyi Krónikák Online Filmek Magyarul Videa HD A testvérpár, Kate és Teddy Pierce idén meg akarják lesni a Télapót, ám a csíny végül olyan kalandokba sodorja őket, amelyekről a legtöbb gyerek még csak álmodni sem mert eddig. De ha a Karácsonyt meg kell menteni, akkor minden dolgos kézre szükség lesz.

 • Kiadási dátum: 2018-11-22
 • Clasificación: 7.1
 • Termelés: 1492 Pictures / Madhouse Entertainment / Ocean Blue Entertainment / Netflix /
 • Műfaj: Vígjáték Kaland Családi Fantasy

Ossza meg ezt a filmet ismerőseinek

Karácsonyi Krónikák online filmek ingyen

Karácsonyi Krónikák teljes film online vagy letöltheti a legjobb ingyenes 1080p instant HD videót az asztali számítógépére, laptopjára, noteszgépére, füleire, iPhone, iPad, Mac Pro és így tovább

Mit mondanak az emberek Karácsonyi Krónikák film

Karácsonyi Krónikák filmes galéria

Filmrendező és csapat mögött. Karácsonyi Krónikák

 • Clay Kaytis
  Director
 • Chris Columbus
  Producer
 • Matt Lieberman
  Writer
 • Christophe Beck
  Original Music Composer
 • Barbara J. McCarthy
  Casting
 • Paul D. Austerberry
  Production Design

Megjelenési dátum:
US 2018-11-22

Film költségvetés:
$0.00

Wiki oldal:
https://en.wikipedia.org/wiki/Karácsonyi Krónikák

Karácsonyi Krónikák – Filmesek és színészek

Karácsonyi Krónikák

Darby Camp
Kate Pierce
Karácsonyi Krónikák

Judah Lewis
Teddy Pierce
Karácsonyi Krónikák

Kurt Russell
Santa Claus
Karácsonyi Krónikák

Kimberly Williams-Paisley
Claire Pierce
Karácsonyi Krónikák

Oliver Hudson
Doug Pierce
Karácsonyi Krónikák

Goldie Hawn
Mrs. Claus

A felhasználók ezen lekérdezésekhez keresnek és néznek filmeket: Karácsonyi Krónikák online film magyarul, Karácsonyi Krónikák videa teljes film magyarul, Karácsonyi Krónikák film letöltés magyarul, Karácsonyi Krónikák teljes film magyarul, Karácsonyi Krónikák online sorozatok, Karácsonyi Krónikák online film ingyen, Karácsonyi Krónikák ingyen film magyarul, Karácsonyi Krónikák youtube film magyarul, Karácsonyi Krónikák online film nézése ingyen magyarul, Karácsonyi Krónikák teljes film magyarul, Karácsonyi Krónikák magyar film 720p, Karácsonyi Krónikák akció film magyarul, Karácsonyi Krónikák online film magyarul, Karácsonyi Krónikák online film sorozatok, Karácsonyi Krónikák film letöltés ingyen, Karácsonyi Krónikák online mozifilm, Karácsonyi Krónikák online film letöltés, Karácsonyi Krónikák online film mobilon, Karácsonyi Krónikák ingyen film letöltés, Karácsonyi Krónikák online filmnézés, Karácsonyi Krónikák ingyen filmnézés, Karácsonyi Krónikák ingyen online film, Karácsonyi Krónikák teljes film magyarul, Karácsonyi Krónikák teljes film magyarul videa, Karácsonyi Krónikák videa teljes film magyarul, Karácsonyi Krónikák film a neten, Karácsonyi Krónikák teljes film magyarul indavideo, Karácsonyi Krónikák film magyarul indavideo,

Hasonló kategóriában

6.3

Télapu

Télapu

Nagyon úgy néz ki, hogy az igazi Télapó megöregedett, s miután leesett egy háztetőről, teljesen alkalmatlanná vált a télapóskodásra. Scott, aki amúgy alaposan benne volt a balesetben, a hidegben felveszi a Télapó kabátját, s ezzel mit sem sejtve aláírt egy szerződést, így mostantól fogva ő a Mikulás. Képzeljünk csak el egy kimért üzletembert, akinek hatalmas pocakja és szép fehér szakálla nő, utálja a szarvasokat, mégis kénytelen szánra szállni és szétosztani az ajándékokat! Szóval ne lepődj meg, ha idén a szokásosnál kicsit furább Télapó mászik be hozzád.

7.8

Karácsonyi lidércnyomás

Karácsonyi lidércnyomás

Az ünnepek birodalmában járunk. Halloween város ceremóniamestere, Rosszcsont Jack belefásulva a sok kötelező rémisztgetésbe, ellátogat a közeli Karácsonyvárosba, ahol megirigyli a Mikulás izgalmas munkakörét. Elraboltatja a Mikulást, és átveszi a karácsonyi feladatokat. A megszokott labdák és babák helyett ezúttal levágott fejű rongyláb meglepetések várják a gyerekeket a fa alatt.

6.6

Mi a manó

Mi a manó

Az árva Buddy (Will Ferrer) az Északi-sarkon nevelkedett a Mikulás főmanójának a felügyelete alatt. De egy nap neki is észre kell vennie, hogy kétméteres magasságával kilóg a manók sorából. Amikor a Mikulástól megtudja az igazságot, felkerekedik, hogy megtalálja az igazi apját, Waltert (James Caan), aki New Yorkban él a családjával és mit sem sejt létezéséről. A találkozás fergetegesre sikerül, Walter ugyanis meg van győződve róla, hogy a manóruhás óriáscsecsemő, azaz Buddy csak egy karácsonyi tréfa.