【:: Taylor Swift: Reputation Stadium Tour 2018 ::】 Teljes Film Online Magyar Felirat

Nézd meg most! >> Taylor Swift: Reputation Stadium Tour (2018) Online Filmek Magyarul Videa HD

2018-12-31 NA Taylor Swift: Reputation Stadium Tour

Filmek::Magyar Felirat

02:05:00

Taylor Swift: Reputation Stadium Tour teljes film magyarul indavideo 720p

Taylor Swift: Reputation Stadium Tour Online Filmek Magyarul Videa HD

 • Kiadási dátum: 2018-12-31
 • Clasificación: 8.7
 • Termelés: Den of Thieves / Netflix / Taylor Swift Productions /
 • Műfaj: Zenei Dokumentum

Ossza meg ezt a filmet ismerőseinek

Taylor Swift: Reputation Stadium Tour online filmek ingyen

Taylor Swift: Reputation Stadium Tour teljes film online vagy letöltheti a legjobb ingyenes 1080p instant HD videót az asztali számítógépére, laptopjára, noteszgépére, füleire, iPhone, iPad, Mac Pro és így tovább

Mit mondanak az emberek Taylor Swift: Reputation Stadium Tour film

Taylor Swift: Reputation Stadium Tour filmes galéria

Filmrendező és csapat mögött. Taylor Swift: Reputation Stadium Tour

 • Paul Dugdale
  Director
 • Taylor Swift
  Executive Producer
 • Baz Halpin
  Executive Producer

Megjelenési dátum:
US 2018-12-31

Film költségvetés:
$0.00

Wiki oldal:
https://en.wikipedia.org/wiki/Taylor Swift: Reputation Stadium Tour

Taylor Swift: Reputation Stadium Tour – Filmesek és színészek

Taylor Swift: Reputation Stadium Tour

Taylor Swift
Herself
Taylor Swift: Reputation Stadium Tour

Charli XCX
Herself
Taylor Swift: Reputation Stadium Tour

Camila Cabello
Herself
Taylor Swift: Reputation Stadium Tour

Tiffany Haddish
Herself

A felhasználók ezen lekérdezésekhez keresnek és néznek filmeket: Taylor Swift: Reputation Stadium Tour online film magyarul, Taylor Swift: Reputation Stadium Tour videa teljes film magyarul, Taylor Swift: Reputation Stadium Tour film letöltés magyarul, Taylor Swift: Reputation Stadium Tour teljes film magyarul, Taylor Swift: Reputation Stadium Tour online sorozatok, Taylor Swift: Reputation Stadium Tour online film ingyen, Taylor Swift: Reputation Stadium Tour ingyen film magyarul, Taylor Swift: Reputation Stadium Tour youtube film magyarul, Taylor Swift: Reputation Stadium Tour online film nézése ingyen magyarul, Taylor Swift: Reputation Stadium Tour teljes film magyarul, Taylor Swift: Reputation Stadium Tour magyar film 720p, Taylor Swift: Reputation Stadium Tour akció film magyarul, Taylor Swift: Reputation Stadium Tour online film magyarul, Taylor Swift: Reputation Stadium Tour online film sorozatok, Taylor Swift: Reputation Stadium Tour film letöltés ingyen, Taylor Swift: Reputation Stadium Tour online mozifilm, Taylor Swift: Reputation Stadium Tour online film letöltés, Taylor Swift: Reputation Stadium Tour online film mobilon, Taylor Swift: Reputation Stadium Tour ingyen film letöltés, Taylor Swift: Reputation Stadium Tour online filmnézés, Taylor Swift: Reputation Stadium Tour ingyen filmnézés, Taylor Swift: Reputation Stadium Tour ingyen online film, Taylor Swift: Reputation Stadium Tour teljes film magyarul, Taylor Swift: Reputation Stadium Tour teljes film magyarul videa, Taylor Swift: Reputation Stadium Tour videa teljes film magyarul, Taylor Swift: Reputation Stadium Tour film a neten, Taylor Swift: Reputation Stadium Tour teljes film magyarul indavideo, Taylor Swift: Reputation Stadium Tour film magyarul indavideo,

Hasonló kategóriában

7.5

Majdnem híres

Majdnem híres

A hetvenes években néha még valóra váltak a lehetetlen álmok… Egy 15 éves rockrajongó srácot, aki egy helyi zenei újság számára írogat, felkéri a nagytekintélyű Rolling Stone magazin, hogy csatlakozzon a Stillwater együtteshez, és írja meg a koncertturné részleteit. A srác szerencséjére, a szerkesztő sosem találkozott vele: telefonon adta a megbízást. Ő tehát egy időre eltűnik édesanyja féltő szeme elől, és fejest ugrik a nagybetűs életbe. Ettől kezdve csak az utazás, a koncertek és az együttes mellől elmaradhatatlan rajongó lányok érdeklik. Figyel, csodálkozik és tanul. Meg nagyon élvezi az egészet. Meg nagyon szerelmes lesz az egyik lányba, a szólógitáros barátnőjébe.A turné véget ér, a Rolling Stone szerkesztői pedig leleplezik az újságírót: rájönnek, hogy egy kiskamaszt bíztak meg a feladattal. A cikk végül mégis megjelenik, a rock-nagycirkusz pedig megy tovább. (port.hu)

7.7

The Blues Brothers - A blues testvérek

The Blues Brothers – A blues testvérek

Jake és Elwood Blues a két fehér csirkefogó él-hal a blues zenéért. A fekete öltönyös, fekete kalapos, sötét napszemüveges duó életében eljött a pillanat, hogy minden bűnük megbocsátást nyerjen. Megtudják, hogy le akarják bontani az árvaházat, ahol ők is nevelkedtek. Mary nővér hiába fohászkodik Istenhez, itt már csak egy köteg dollár segíthet. A Blues-fivérek elhatározzák, hogy összetrombitálják a régi bandájukat. Azután néhány fellépéssel elég pénzt szereznek ahhoz, hogy segíteni tudjanak a nővérnek. A dolgok azonban nem egészen úgy alakulnak, ahogy kellene.

5.6

Alvin és a mókusok

Alvin és a mókusok

Karácsony közeledtével kivágják a három mókus, Alvin, Simon és Theodore otthonául szolgáló fenyőfát. A mókusok – a fával együtt – hamarosan Los Angelesben találják magukat, egy lemezkiadó cég előcsarnokában. Az igazgató, Ian Hawke éppen most rúgta ki Dave-et, a hétköznapinak aligha nevezhető zenei ízléssel rendelkező zenészt és dalszerzőt. A bánatos fickó magához veszi a fa alatt lévő, muffinnal teli kosarat, benne az éhes mókusokkal. A három jómadár bevackolja magát Dave lakásába, teljesen fölforgatva azt. Egyetlen mentségük, hogy nemcsak beszélni, énekelni is tudnak.