【:: Harry Potter és A Bölcsek Köve 2001 ::】 Teljes Film Online Magyar Felirat

Nézd meg most! >> Harry Potter és a bölcsek köve (2001) Online Filmek Magyarul Videa HD

2001-11-16 NA Harry Potter és a bölcsek köve

Filmek::Magyar Felirat

02:32:00

Harry Potter és a bölcsek köve teljes film magyarul indavideo 720p

Harry Potter és a bölcsek köve Online Filmek Magyarul Videa HD Szülei halála után Harry Potter mostohaszülőknél nevelkedik. Sanyarú a sorsa, a lépcső alatti kuckóban lakik és elviselhetetlen az unokatestvére. Ám hamarosan kiderül, hogy Harry nem közönséges kisfiú, hanem egy varázsló házaspár árvája, aki csak átmenetileg keveredett a lényegről mit sem sejtő muglik közé. Most viszont végigsétál az Abszol úton, hogy beiratkozzék a titokzatos Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolába. Néhány jó barát, néhány nagy kaland és néhány ősi ellenség vár itt rá, de mi ez egy elsőéves varázslótanoncnak?

 • Kiadási dátum: 2001-11-16
 • Clasificación: 7.8
 • Termelés: Warner Bros. Pictures / Heyday Films /
 • Műfaj: Kaland Fantasy Családi

Ossza meg ezt a filmet ismerőseinek

Harry Potter és a bölcsek köve online filmek ingyen

Harry Potter és a bölcsek köve teljes film online vagy letöltheti a legjobb ingyenes 1080p instant HD videót az asztali számítógépére, laptopjára, noteszgépére, füleire, iPhone, iPad, Mac Pro és így tovább

Mit mondanak az emberek Harry Potter és a bölcsek köve film

Harry Potter és a bölcsek köve filmes galéria

Filmrendező és csapat mögött. Harry Potter és a bölcsek köve

 • Chris Columbus
  Director
 • J.K. Rowling
  Novel
 • Steve Kloves
  Screenplay
 • David Heyman
  Producer
 • John Williams
  Original Music Composer
 • John Seale
  Director of Photography

Megjelenési dátum:
GB 2001-11-16

Film költségvetés:
$125,000,000.00

Wiki oldal:
https://en.wikipedia.org/wiki/Harry Potter és a bölcsek köve

Harry Potter és a bölcsek köve – Filmesek és színészek

Harry Potter és a bölcsek köve

Daniel Radcliffe
Harry Potter
Harry Potter és a bölcsek köve

Rupert Grint
Ron Weasley
Harry Potter és a bölcsek köve

Emma Watson
Hermione Granger
Harry Potter és a bölcsek köve

Richard Harris
Albus Dumbledore
Harry Potter és a bölcsek köve

Tom Felton
Draco Malfoy
Harry Potter és a bölcsek köve

Robbie Coltrane
Rubeus Hagrid

A felhasználók ezen lekérdezésekhez keresnek és néznek filmeket: Harry Potter és a bölcsek köve online film magyarul, Harry Potter és a bölcsek köve videa teljes film magyarul, Harry Potter és a bölcsek köve film letöltés magyarul, Harry Potter és a bölcsek köve teljes film magyarul, Harry Potter és a bölcsek köve online sorozatok, Harry Potter és a bölcsek köve online film ingyen, Harry Potter és a bölcsek köve ingyen film magyarul, Harry Potter és a bölcsek köve youtube film magyarul, Harry Potter és a bölcsek köve online film nézése ingyen magyarul, Harry Potter és a bölcsek köve teljes film magyarul, Harry Potter és a bölcsek köve magyar film 720p, Harry Potter és a bölcsek köve akció film magyarul, Harry Potter és a bölcsek köve online film magyarul, Harry Potter és a bölcsek köve online film sorozatok, Harry Potter és a bölcsek köve film letöltés ingyen, Harry Potter és a bölcsek köve online mozifilm, Harry Potter és a bölcsek köve online film letöltés, Harry Potter és a bölcsek köve online film mobilon, Harry Potter és a bölcsek köve ingyen film letöltés, Harry Potter és a bölcsek köve online filmnézés, Harry Potter és a bölcsek köve ingyen filmnézés, Harry Potter és a bölcsek köve ingyen online film, Harry Potter és a bölcsek köve teljes film magyarul, Harry Potter és a bölcsek köve teljes film magyarul videa, Harry Potter és a bölcsek köve videa teljes film magyarul, Harry Potter és a bölcsek köve film a neten, Harry Potter és a bölcsek köve teljes film magyarul indavideo, Harry Potter és a bölcsek köve film magyarul indavideo,

Hasonló kategóriában

8.1

Harry Potter és a Halál ereklyéi 2. rész

Harry Potter és a Halál ereklyéi 2. rész

Nincs tovább: Harry, Ron és Hermione immár nem kerülheti el a végső összecsapást. Mindannyian tudják, hogy ez az utolsó felvonás. A három jóbarát visszatér a Roxfortba, hogy felkutassa és elpusztítsa az utolsó horcruxot. Voldemort, aki egyre erősebb, uralma alá vonta a Mágiaügyi Minisztériumot és már Roxfort fölött is egyre nagyobb hatalma van, tudomást szerez a tervükről. A tét hatalmas, így nem is csoda, hogy mindent bevet a siker érdekében. Megkezdődik a Roxfort ostroma – és már soha többé, semmi nem lesz ugyanolyan, mint volt.

7

Narnia krónikái - Az oroszlán, a boszorkány és a ruhásszekrény

Narnia krónikái – Az oroszlán, a boszorkány és a ruhásszekrény

A második világháború idején a Pevensie-gyerekeket vidékre küldik a németek bombázta Londonból. Peter, Susan, Edmund és Lucy a hóbortos Digory Kirke professzornál talál menedéket. Egyik nap Lucy, játék közben elbújik a hatalmas szekrényben, és váratlanul Narnia havas tájain találja magát. A csodálatos országot törpök, faunok, kentaurok és más különféle mesebeli lények népesítik be. Békés földjük azonban az örök tél, a jég és a fagy fogságában vergődik, a gonosz fehér boszorkány elátkozta őket. A legenda szerint négy gyerek hozza majd el a szabadulást számukra.

7.6

Harry Potter és a félvér herceg

Harry Potter és a félvér herceg

Roxfort körül egyre szaporodnak az árnyak. Pedig a hatodik osztályba lépő Harry Potter és barátai számára a Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola mindennapjai is bőven elég izgalmat jelentenek nekik: Harry különleges titkokat hordozó bájital tankönyve, Ron barátnője és Hermione szerelme is épp elég titokzatos és ijesztő. De Harrynek egyre több oka van a félelemre. A halálfalók már mindenütt ott vannak, a dementor-támadások szaporodnak, és az iskola fölött megjelenik a Sötét Jegy. Dumbledore abban reménykedik, hogy védence megerősödhet, ha jobban megismeri az ellenfele múltját. De van veszély, amelyre ő sem készülhet fel.

6.3

Narnia krónikái - A Hajnalvándor útja

Narnia krónikái – A Hajnalvándor útja

A Pevensie-gyerekek körül a leghétköznapibb dolgok is csodává válnak. Ezúttal egy festménnyel kezdődik minden: a vásznon árválkodó hajó életre kel, és Lucy, Edmund és a kissé elviselhetetlen unokatestvérük az óceánba zuhannak. Szerencsére a Hajnalvándor legénysége kimenti őket és így az ifjú kalandoroknak egyre újabb, izgalmasabb és veszélyesebb próbákat kell kiállniuk. A hajó és rajta Caspian király Narnia hét elveszett urát keresi a Magányos Szigetek környékén, ahol rabszolga-kereskedők, trónbitorlók, tengeri viharok, a mélység fenekén élő szörnyek és láthatatlan lények várnak az expedíció tagjaira. Narnia mesés teremtményei az angol gyerekek segítsége nélkül ismét benne volnának a slamasztikában!