【:: 007 – Az Aranypisztolyos Férfi 1974 ::】 Teljes Film Online Magyar Felirat

Nézd meg most! >> 007 – Az aranypisztolyos férfi (1974) Online Filmek Magyarul Videa HD

1974-12-01 NA 007 – Az aranypisztolyos férfi

Filmek::Magyar Felirat

02:00:00

007 – Az aranypisztolyos férfi teljes film magyarul indavideo 720p

007 – Az aranypisztolyos férfi Online Filmek Magyarul Videa HD A brit titkosszolgálat büszkesége végre stílusban is méltó ellenféllel áll szemben. Scaramanga elegáns, kimért és profi gyilkos. Bond Hongkong, Thaiföld és Kína egzotikus tájain nyomoz egy titokzatos napenergiával működő fegyver után és hamar eljut Scaramanga szigetére is, ahol az aranypisztolyos férfi már régóta készül arra, hogy szembeszálljon a legendás 007-es ügynökkel. A szigeten egy őrült elmével kiagyalt, tükrökkel és csapdákkal teli labirintus vár Bondra – no és Scaramanga, aki úgy gondolja, ezúttal is elég lesz csupán egyetlen arany pisztolygolyó, hogy megszabaduljon a nagy ellenféltől.A film Ian Fleming utolsó, befejezetlen Bond-regénye alapján készült!

 • Kiadási dátum: 1974-12-01
 • Clasificación: 6.4
 • Termelés: United Artists / Eon Productions / Danjaq /
 • Műfaj: Kaland Akció Thriller

Ossza meg ezt a filmet ismerőseinek

007 – Az aranypisztolyos férfi online filmek ingyen

007 – Az aranypisztolyos férfi teljes film online vagy letöltheti a legjobb ingyenes 1080p instant HD videót az asztali számítógépére, laptopjára, noteszgépére, füleire, iPhone, iPad, Mac Pro és így tovább

Mit mondanak az emberek 007 – Az aranypisztolyos férfi film

007 – Az aranypisztolyos férfi filmes galéria

Filmrendező és csapat mögött. 007 – Az aranypisztolyos férfi

 • Guy Hamilton
  Director
 • Ian Fleming
  Novel
 • Richard Maibaum
  Screenplay
 • Tom Mankiewicz
  Screenplay
 • Albert R. Broccoli
  Producer
 • Harry Saltzman
  Producer

Megjelenési dátum:
GB 1974-12-01

Film költségvetés:
$7,000,000.00

Wiki oldal:
https://en.wikipedia.org/wiki/007 – Az aranypisztolyos férfi

007 – Az aranypisztolyos férfi – Filmesek és színészek

007 - Az aranypisztolyos férfi

Roger Moore
James Bond
007 - Az aranypisztolyos férfi

Christopher Lee
Francisco Scaramanga
007 - Az aranypisztolyos férfi

Britt Ekland
Mary Goodnight
007 - Az aranypisztolyos férfi

Maud Adams
Andrea Anders
007 - Az aranypisztolyos férfi

Hervé Villechaize
Nick Nack
007 - Az aranypisztolyos férfi

Clifton James
Sheriff J.W. Pepper

A felhasználók ezen lekérdezésekhez keresnek és néznek filmeket: 007 – Az aranypisztolyos férfi online film magyarul, 007 – Az aranypisztolyos férfi videa teljes film magyarul, 007 – Az aranypisztolyos férfi film letöltés magyarul, 007 – Az aranypisztolyos férfi teljes film magyarul, 007 – Az aranypisztolyos férfi online sorozatok, 007 – Az aranypisztolyos férfi online film ingyen, 007 – Az aranypisztolyos férfi ingyen film magyarul, 007 – Az aranypisztolyos férfi youtube film magyarul, 007 – Az aranypisztolyos férfi online film nézése ingyen magyarul, 007 – Az aranypisztolyos férfi teljes film magyarul, 007 – Az aranypisztolyos férfi magyar film 720p, 007 – Az aranypisztolyos férfi akció film magyarul, 007 – Az aranypisztolyos férfi online film magyarul, 007 – Az aranypisztolyos férfi online film sorozatok, 007 – Az aranypisztolyos férfi film letöltés ingyen, 007 – Az aranypisztolyos férfi online mozifilm, 007 – Az aranypisztolyos férfi online film letöltés, 007 – Az aranypisztolyos férfi online film mobilon, 007 – Az aranypisztolyos férfi ingyen film letöltés, 007 – Az aranypisztolyos férfi online filmnézés, 007 – Az aranypisztolyos férfi ingyen filmnézés, 007 – Az aranypisztolyos férfi ingyen online film, 007 – Az aranypisztolyos férfi teljes film magyarul, 007 – Az aranypisztolyos férfi teljes film magyarul videa, 007 – Az aranypisztolyos férfi videa teljes film magyarul, 007 – Az aranypisztolyos férfi film a neten, 007 – Az aranypisztolyos férfi teljes film magyarul indavideo, 007 – Az aranypisztolyos férfi film magyarul indavideo,

Hasonló kategóriában

6.6

007 - Csak kétszer élsz

007 – Csak kétszer élsz

A legendás 007-es ügynök ezúttal különös üggyel és különös ellenféllel találja szemben magát. A látszólag minden hájjal megkent Blofeld egy kialudt vulkán mélyén rendezte be főhadiszállását, innen irányítja bombabiztos konspirációját. Egy rejtélyes űrhajó teljes legénységével együtt elragad egy Föld körül keringő űrállomást. Az eset több, mint gyanús. A szuperhatalmak nem tudják mire vélni a történteket, ezért felkészülnek a harmadik világháborúra. Ebben a helyzetben csupán egy ember segíthet: James Bond.

7.1

007 - Oroszországból szeretettel

007 – Oroszországból szeretettel

Bondot Isztambulba küldik azzal a megbízással, hogy a szovjet követségről lopjon el egy dekódert. Ezúttal nem a világ a tét. Csupán egy szovjet technikai csoda, egy kódfejtő szerkezet – a Lektor – amely azonban hatalmas veszélyt jelenthet a nagyhatalmakra, ha rossz kezekbe kerül. A Lektort nem csak a Brit Titkosszolgálat szeretné megkaparintani, hanem egy gátlástalan terrorista szervezet, a SPECTRE is. Egy egykori KGB ügynöknő és egy szovjet mestersakkozó ördögi tervet eszel ki, amelynek kulcsa James Bond. A sakkozó tökéletes logikával dolgoz ki minden lépést. Tudja, hogy Bond képes megszerezni a szerkezetet, tudja, hogy a 007-es nem képes ellenállni a szép nőknek, és tudja, hogy egy csapdába csalt ügynökkel könnyen elbánik a SPECTRE “ökle”, Red Grant. Bond persze időben rájön, hogy csapdába csalták – a gyönyörű csalinak mégsem képes ellenállni.

7

007 - Dr. No

007 – Dr. No

A brit titkosszolgálat ügynökét, James Bond-ot Jamaicába küldik, hogy egyik társuk meggyilkolásának ügyében nyomozzon. Érkezését nem fogadja egyöntetű örömrivalgás, de ennek ellenére Bond pillanatok alatt megtalálja a nyomokat, amin elindulhat a gyilkos felkutatására. Hamarosan egy titokzatos tudóshoz jut el, Dr. Nohoz, majd egyre váratlanabb szálak bonyolódnak az ügybe.

7.4

A sárkány közbelép

A sárkány közbelép

A történet középpontjában Bruce Lee áll, akit a harcművészetek szakértőjeként felkérnek arra, hogy épüljön be egy kábítószerkereskedő hálózatba. Részt kell vennie egy furcsa, meghívásos kung-fu versenyen, melyet egy eldugott szigeten álló erődítményben rendeznek. A verseny legfőbb szponzora pedig nem más, mint a hálózat feje, egy félkezű drogbáró. Az erődítmény kungfu iskolájának egyetlen célja, hogy az onnan üzemeltetett kábítószer kereskedelmet és prostitúciót álcázza. A kungfu bajnok Lee (Bruce Lee), aki húga haláláért akar elégtételt venni, behatol a kábítószerkirály birodalmába, mely egy eldugott szigeten van és benevez az ott megrendezendő, illegális bajnokságra. Hamarosan azonban rá kell döbbennie, hogy ellenfelei veszélyesebbek, mint hitte.