【:: Django Elszabadul 2012 ::】 Teljes Film Online Magyar Felirat

Nézd meg most! >> Django elszabadul (2012) Online Filmek Magyarul Videa HD

2012-12-25 NA Django elszabadul

Filmek::Magyar Felirat

02:45:00

Django elszabadul teljes film magyarul indavideo 720p

Django elszabadul Online Filmek Magyarul Videa HD Amerika déli része két évvel a polgárháború előtt. Egy különös módszereket követő profi fejvadász egy rabszolga segítségével nagy sikert ér el, és hálából felszabadítja Djangót. De a társak együtt maradnak, hogy megkeressék a fekete férfi feleségét, akit egy rabszolgapiacon láttak utoljára. A nyomok végül egy ültetvényre vezetik őket, melynek tulajdonosa rabszolgáit – trénere segítségével – egymás elleni gladiátorküzdelemre képezi ki. A fejvadászoknak sikerül bejutniuk a birtokra, de nem biztos, hogy ki is jutnak onnan: a földesúr hű szolgája gyanút fog, és a kalandorok csapdába esnek. Dönteniük kell, hogy az önfeláldozás vagy a túlélés-e a fontosabb számukra.

 • Kiadási dátum: 2012-12-25
 • Clasificación: 8
 • Termelés: The Weinstein Company / Columbia Pictures /
 • Műfaj: Dráma Western

Ossza meg ezt a filmet ismerőseinek

Django elszabadul online filmek ingyen

Django elszabadul teljes film online vagy letöltheti a legjobb ingyenes 1080p instant HD videót az asztali számítógépére, laptopjára, noteszgépére, füleire, iPhone, iPad, Mac Pro és így tovább

Mit mondanak az emberek Django elszabadul film

Django elszabadul filmes galéria

Filmrendező és csapat mögött. Django elszabadul

 • Quentin Tarantino
  Director
 • Quentin Tarantino
  Writer
 • Reginald Hudlin
  Producer
 • Pilar Savone
  Producer
 • Stacey Sher
  Producer
 • Harvey Weinstein
  Executive Producer

Megjelenési dátum:
US 2012-12-25

Film költségvetés:
$100,000,000.00

Wiki oldal:
https://en.wikipedia.org/wiki/Django elszabadul

Django elszabadul – Filmesek és színészek

Django elszabadul

Jamie Foxx
Django Freeman
Django elszabadul

Christoph Waltz
Dr. King Schultz
Django elszabadul

Leonardo DiCaprio
Calvin J. Candie
Django elszabadul

Kerry Washington
Broomhilda von Shaft
Django elszabadul

Samuel L. Jackson
Stephen
Django elszabadul

Walton Goggins
Billy Crash

A felhasználók ezen lekérdezésekhez keresnek és néznek filmeket: Django elszabadul online film magyarul, Django elszabadul videa teljes film magyarul, Django elszabadul film letöltés magyarul, Django elszabadul teljes film magyarul, Django elszabadul online sorozatok, Django elszabadul online film ingyen, Django elszabadul ingyen film magyarul, Django elszabadul youtube film magyarul, Django elszabadul online film nézése ingyen magyarul, Django elszabadul teljes film magyarul, Django elszabadul magyar film 720p, Django elszabadul akció film magyarul, Django elszabadul online film magyarul, Django elszabadul online film sorozatok, Django elszabadul film letöltés ingyen, Django elszabadul online mozifilm, Django elszabadul online film letöltés, Django elszabadul online film mobilon, Django elszabadul ingyen film letöltés, Django elszabadul online filmnézés, Django elszabadul ingyen filmnézés, Django elszabadul ingyen online film, Django elszabadul teljes film magyarul, Django elszabadul teljes film magyarul videa, Django elszabadul videa teljes film magyarul, Django elszabadul film a neten, Django elszabadul teljes film magyarul indavideo, Django elszabadul film magyarul indavideo,

Hasonló kategóriában

7.6

Batman: Kezdődik

Batman: Kezdődik

Bruce Wayne, az árva milliomos önszántából járja meg az erőszak poklát, amikor Henri Ducard, a keleti mester a harcosai közé veszi és tökéletesen kiképzi. Wayne azonban nem osztozik mestere elvakult nézeteiben és visszatér Gotham Citybe. Célja, hogy az igazságtalanság ellen harcoljon minden lehetséges eszközzel. A várost azonban megfertőzte a korrupció, csak a fiatal ügyésznő, Rachel és James Gordon nyomozó mernek szembeszállni Ra’s Al Ghul embereivel.

7.9

Toy Story - Játékháború

Toy Story – Játékháború

Andy szobájában vidám élet folyik! Különösen akkor, amikor a szoba gazdája távol van, ugyanis ha senki nem figyeli őket, megelevenednek a játékok. Woody a főnök, az öreg harcos, a beszélő seriff-rongybaba. De ott van még Mr. Krumplifej, aki szerelemre vágyik, Rex, az ijedős dinoszaurusz, Guba a tudálékos perselymalac, kalandvágyó katonák, kacér öltöztetőbabák és a többiek. Ám egy nap új társuk érkezik: Buzz, a hipermodern, csillagközi lézerharcos. Két dudás még egy gyerekszobában sem fér meg. Buzz és Woody hamar ellenségek lennének, ha nem zuhannának ki véletlenül az ablakon, és nem kéne együtt megküzdeniük a valódi világgal, hogy száz kaland, veszély és viszontagság után végre visszajuthassanak Andyhoz.

8.1

Acéllövedék

Acéllövedék

Igazi szupercsapatot láthatunk akció közben Stanley Kubrick kitűnő filmjében, amelynek tárgya a vietnami háború és az a folyamat, amely során a katonák lassan elvesztik emberi mivoltukat és gyilkológépekké válnak. Hőseink egy kőkemény kiképzőtábor kellős közepén találják magukat, ahol egy állati kegyetlenségű őrmester veszi őket kezelésbe, aki pitbullagyával pusztán háborús nyersanyagot lát a kiképzendő újoncokban.Az Acéllövedék nem babazsúrokon való vetítésre készült: a cselekmény durva, a történet erős, a párbeszédek humora gyilkos. És mint oly kevés film, Kubrick alkotása – mutassa bár épp a kíméletlen alapkiképzést vagy a hue-i csata rémálmát – minden pillanatában telibe talál.

7.1

Black '47

Black ’47

Egy ír katona távol otthonától az angol hadsereggel harcol, ám otthagyja a háborút, és hazatér a családjához , de azzal nem számol, hogy az éhínség még nagyobb pusztítást visz végbe otthonában és népében, mint maga a háború.