【:: 007 – Halálvágta 1985 ::】 Teljes Film Online Magyar Felirat

Nézd meg most! >> 007 – Halálvágta (1985) Online Filmek Magyarul Videa HD

1985-05-24 NA 007 – Halálvágta

Filmek::Magyar Felirat

02:11:00

007 – Halálvágta teljes film magyarul indavideo 720p

007 – Halálvágta Online Filmek Magyarul Videa HD Max Zorin a komputerbáró nem elégszik meg azzal, hogy milliárdokat keressen a számítástechnikai piacon. Azt akarja, hogy cége legyen az egyetlen meghatározó erő az új iparágban. Ebben már csak a konkurencia, a kaliforniai Szilikon-völgyben virágzó high-tech üzemek akadályozzák, de talán már nem sokáig. Zorin azt tervezi, hogy az egyébként is veszélyeztetett környéken mesterségesen idéz elő olyan nagyerejű földrengést, amely pillanatok alatt elpusztítja a Szilikon-völgyet. James Bond indul Zorin megállítására.

 • Kiadási dátum: 1985-05-24
 • Clasificación: 6.2
 • Termelés: Eon Productions /
 • Műfaj: Kaland Akció Thriller

Ossza meg ezt a filmet ismerőseinek

007 – Halálvágta online filmek ingyen

007 – Halálvágta teljes film online vagy letöltheti a legjobb ingyenes 1080p instant HD videót az asztali számítógépére, laptopjára, noteszgépére, füleire, iPhone, iPad, Mac Pro és így tovább

Mit mondanak az emberek 007 – Halálvágta film

007 – Halálvágta filmes galéria

Filmrendező és csapat mögött. 007 – Halálvágta

 • John Glen
  Director
 • Richard Maibaum
  Screenplay
 • Albert R. Broccoli
  Producer
 • Tom Pevsner
  Producer
 • John Barry
  Original Music Composer
 • Alan Hume
  Director of Photography

Megjelenési dátum:
GB 1985-05-24

Film költségvetés:
$30,000,000.00

Wiki oldal:
https://en.wikipedia.org/wiki/007 – Halálvágta

007 – Halálvágta – Filmesek és színészek

007 - Halálvágta

Roger Moore
James Bond
007 - Halálvágta

Christopher Walken
Max Zorin
007 - Halálvágta

Tanya Roberts
Stacey Sutton
007 - Halálvágta

Grace Jones
May Day
007 - Halálvágta

Patrick Macnee
Tibbett
007 - Halálvágta

Patrick Bauchau
Scarpine

A felhasználók ezen lekérdezésekhez keresnek és néznek filmeket: 007 – Halálvágta online film magyarul, 007 – Halálvágta videa teljes film magyarul, 007 – Halálvágta film letöltés magyarul, 007 – Halálvágta teljes film magyarul, 007 – Halálvágta online sorozatok, 007 – Halálvágta online film ingyen, 007 – Halálvágta ingyen film magyarul, 007 – Halálvágta youtube film magyarul, 007 – Halálvágta online film nézése ingyen magyarul, 007 – Halálvágta teljes film magyarul, 007 – Halálvágta magyar film 720p, 007 – Halálvágta akció film magyarul, 007 – Halálvágta online film magyarul, 007 – Halálvágta online film sorozatok, 007 – Halálvágta film letöltés ingyen, 007 – Halálvágta online mozifilm, 007 – Halálvágta online film letöltés, 007 – Halálvágta online film mobilon, 007 – Halálvágta ingyen film letöltés, 007 – Halálvágta online filmnézés, 007 – Halálvágta ingyen filmnézés, 007 – Halálvágta ingyen online film, 007 – Halálvágta teljes film magyarul, 007 – Halálvágta teljes film magyarul videa, 007 – Halálvágta videa teljes film magyarul, 007 – Halálvágta film a neten, 007 – Halálvágta teljes film magyarul indavideo, 007 – Halálvágta film magyarul indavideo,

Hasonló kategóriában

6.8

Mission: Impossible

Mission: Impossible

Egy volt orosz kém titkos nemzetközi információkat dob a feketepiacra: egy listát a világ legjobb titkos ügynökeinek nevével. Ha az információ rossz kezekbe kerül, a következmények beláthatatlanok. Így nincs más hátra: a szupercsoport akcióba lép. Egy prágai követség fogadásán vagyunk, ahol a mesterkémek a legfejlettebb csúcstechnikát és találékonyságukat együtt vetik latba a siker érdekében. Ethan Hunt kapja a feladat legkritikusabb részét, és úgy tűnik, minden a terv szerint halad. De megtörténik az elképzelhetetlen: néhány rémálomba illő perc alatt Hunt körül mindenki meghal a csoportból, és ő is csak éppen hogy vissza tud jutni a főhadiszállásra. Alig ocsúdik fel a sokkból, máris új meglepetések várják.

6.6

007 - Csak kétszer élsz

007 – Csak kétszer élsz

A legendás 007-es ügynök ezúttal különös üggyel és különös ellenféllel találja szemben magát. A látszólag minden hájjal megkent Blofeld egy kialudt vulkán mélyén rendezte be főhadiszállását, innen irányítja bombabiztos konspirációját. Egy rejtélyes űrhajó teljes legénységével együtt elragad egy Föld körül keringő űrállomást. Az eset több, mint gyanús. A szuperhatalmak nem tudják mire vélni a történteket, ezért felkészülnek a harmadik világháborúra. Ebben a helyzetben csupán egy ember segíthet: James Bond.

6.5

RED 2.

RED 2.

Frank Mosest (Bruce Willis), a visszavonult titkosügynököt megint utoléri a múltja. Mikor Frank egykori társa temetésére érkezik, az FBI már tárt karokkal várja őt. Egy rég elfeledett üggyel kapcsolatban hallgatnák ki, de nem sok sikerrel: Franket még azelőtt megszöktetik, hogy bármilyen hasznos információt kiszedtek volna belőle.Marvin (John Malkovich) felbukkanásával világkörüli útra indul a profi duó, Sarah-val (Mary Louise Parker) kiegészülve. A cél: Párizs, Moszkva, London. Persze ez most nem a turistáskodás ideje. Terroristákkal, bérgyilkosokkal a nyomukban próbálják kideríteni, hogy miért akarja mindenki őket eltenni láb alól. A csapathoz a halálosan elegáns jó barát, Victoria (Helen Mirren) is csatlakozik. A félelmet nem ismerő ex-ügynökök terve: megmenteni a világot, és közben valahogy életben maradni. Mit nekik fegyveres túlerő, vagy nukleáris fenyegetés! A legjobbak sosem pihennek.

7.3

Mission: Impossible - Utóhatás

Mission: Impossible – Utóhatás

Amikor Ethan Hunt eltökéli, hogy végrehajtja az eredeti megbízatást, a CIA megkérdőjelezi hűségét és indítékait. Az IMF csapata az idővel versenyez, miközben bérgyilkosoktól üldözve próbálnak megakadályozni egy világméretű katasztrófát.