【:: Thor: Sötét Világ 2013 ::】 Teljes Film Online Magyar Felirat

Nézd meg most! >> Thor: Sötét világ (2013) Online Filmek Magyarul Videa HD

2013-10-29 NA Thor: Sötét világ

Filmek::Magyar Felirat

01:52:00

Thor: Sötét világ teljes film magyarul indavideo 720p

Thor: Sötét világ Online Filmek Magyarul Videa HD Thor a Föld és a Kilenc birodalom védelméért száll harcba egy eddig az árnyakban bujkáló ellenséggel, aki most magát az egész univerzumot akarja.A Thor és A bosszúállók eseményeit követően, a Sötét világban Thor a világegyetem rendjéért harcol, eközben azonban egy ősi faj a bosszúra szomjazó Malekith vezetésével visszatér, hogy az egész univerzumot sötétségbe taszítsa. Még Odin és Asgard sem tud szembeszállni azzal az ellenséggel, akivel Thornak szembe kell néznie. Veszélyes úton indul el, mely során újra találkozik szerelmével, Jane Fosterrel és fel kell áldoznia mindent, hogy megmentse a világot.

 • Kiadási dátum: 2013-10-29
 • Clasificación: 6.7
 • Termelés: Marvel Studios /
 • Műfaj: Akció Kaland Fantasy

Ossza meg ezt a filmet ismerőseinek

Thor: Sötét világ online filmek ingyen

Thor: Sötét világ teljes film online vagy letöltheti a legjobb ingyenes 1080p instant HD videót az asztali számítógépére, laptopjára, noteszgépére, füleire, iPhone, iPad, Mac Pro és így tovább

Mit mondanak az emberek Thor: Sötét világ film

Thor: Sötét világ filmes galéria

Filmrendező és csapat mögött. Thor: Sötét világ

 • Alan Taylor
  Director
 • Don Payne
  Story
 • Christopher Markus
  Screenplay
 • Stephen McFeely
  Screenplay
 • Kramer Morgenthau
  Director of Photography
 • Kevin Feige
  Producer

Megjelenési dátum:
US 2013-10-29

Film költségvetés:
$170,000,000.00

Wiki oldal:
https://en.wikipedia.org/wiki/Thor: Sötét világ

Thor: Sötét világ – Filmesek és színészek

Thor: Sötét világ

Chris Hemsworth
Thor Odinson
Thor: Sötét világ

Natalie Portman
Jane Foster
Thor: Sötét világ

Tom Hiddleston
Loki
Thor: Sötét világ

Anthony Hopkins
Odin
Thor: Sötét világ

Stellan Skarsgård
Erik Selvig
Thor: Sötét világ

Idris Elba
Heimdall

A felhasználók ezen lekérdezésekhez keresnek és néznek filmeket: Thor: Sötét világ online film magyarul, Thor: Sötét világ videa teljes film magyarul, Thor: Sötét világ film letöltés magyarul, Thor: Sötét világ teljes film magyarul, Thor: Sötét világ online sorozatok, Thor: Sötét világ online film ingyen, Thor: Sötét világ ingyen film magyarul, Thor: Sötét világ youtube film magyarul, Thor: Sötét világ online film nézése ingyen magyarul, Thor: Sötét világ teljes film magyarul, Thor: Sötét világ magyar film 720p, Thor: Sötét világ akció film magyarul, Thor: Sötét világ online film magyarul, Thor: Sötét világ online film sorozatok, Thor: Sötét világ film letöltés ingyen, Thor: Sötét világ online mozifilm, Thor: Sötét világ online film letöltés, Thor: Sötét világ online film mobilon, Thor: Sötét világ ingyen film letöltés, Thor: Sötét világ online filmnézés, Thor: Sötét világ ingyen filmnézés, Thor: Sötét világ ingyen online film, Thor: Sötét világ teljes film magyarul, Thor: Sötét világ teljes film magyarul videa, Thor: Sötét világ videa teljes film magyarul, Thor: Sötét világ film a neten, Thor: Sötét világ teljes film magyarul indavideo, Thor: Sötét világ film magyarul indavideo,

Hasonló kategóriában

5.5

Superman visszatér

Superman visszatér

Sok éve senki sem látta Supermant, az elnyomottak bajnokát, a bajba jutottak megmentőjét, az emberiség ügyének odaadó szolgálóját. Pedig szükség volna bátorságára, segítségére. A visszatérése azonban nem diadalt hoz, hanem keserűséget. A világ megtanult hősök nélkül élni és akkor sem fogadja el a segítséget, amikor nincs más útja az életben maradásnak. Az ősi gonosz erő Superman ellen támad, hogy azután leszámolhasson a védelmező nélkül maradt világgal. Superman belevág élete legnagyobb kalandjába, mely az óceán mélyétől az űr távoli sötétjéig vezeti.

7

Superman

Superman

Clark a Krypton bolygón született. Apja Jor-El az utolsó pillanatban indította útnak a Föld felé, mielőtt bolygójuk felrobbant. Rá hagyományozta a tudást, mellyel jobbá teheti az emberek életét. Földre érkezésekor még szinte csecsemő. Földi szülei szeretetben nevelik, de soha sem titkolják különleges származását. Clark Kent Metropolis lakóija lesz és a Planet-nél helyezkedik el. Ott ismeri meg Lois-t, de nem fedheti neki fel titkát. Egy napon megjelenik Lex Luthor, a legelvetemültebb bűnöző, és világuralomra tör. Clark az egyetlen, akinek megvan a képessége hozzá, hogy megállítsa.

5.4

Hulk

Hulk

Bruce Banner genetikust az egyik kísérlet során súlyos gammasugárzás éri. A férfi különös változáson megy keresztül. Ha feldühítik, a testében felgyülemlő adrenalin hatására fékezhetetlen, zöld szörnyeteggé változik. A hihetetlen Hulk képében Bruce eleinte dühöngő őrültként viselkedik, idővel azonban megtanulja arra használni az erejét, hogy megvédje a gyengéket. A teremtmény elfogására a hadsereget is mozgósítják. Az akciót Banner egykori munkatársának, egyben barátnőjének az apja, Ross tábornok, és a rivális tudós, Glenn Talbot irányítja.

6.5

X-Men: Apokalipszis

X-Men: Apokalipszis

Tíz évvel Az eljövendő múlt napjai rendkívüli eseményei után X professzor (James McAvoy), Magneto (Michael Fassbender) és Mistique (Jennifer Lawrence) még mindig kerülik egymást. De a sors újra úgy akarja, hogy útjaik keresztezzék egymást.Apokalipszis felébred a sírjában, körülnéz a világban, és úgy dönt: hirtelen evolúciós ugrással alakítja át a ’80-as éveket. Elindul, hogy összegyűjtse négy mutáns segédjét, a négy lovast: egyiküket Kairó utcáin, a másikat egy berlini pankrátorklubban, a harmadikat valahol Kelet-Európa mélyén találja meg. A negyedik lovas maga Magneto, aki Lengyelországban bujkálva, egy szeretett nő oldalán próbált normális életet élni.X professzor iskolája sok tehetséges fiatal mutánst képez ki. Ám az átmeneti nyugalom véget ér, és senki sem maradhat semleges: hatalmas háború várható.