【:: Jackass – A Vadbarmok Támadása 2002 ::】 Teljes Film Online Magyar Felirat

Nézd meg most! >> Jackass – A vadbarmok támadása (2002) Online Filmek Magyarul Videa HD

2002-10-21 NA Jackass – A vadbarmok támadása

Filmek::Magyar Felirat

01:27:00

Jackass – A vadbarmok támadása teljes film magyarul indavideo 720p

Jackass – A vadbarmok támadása Online Filmek Magyarul Videa HD A világ egyik legfurcsább dokumentumfilm-showját hozták össze a világ legrosszabb kölykei. A kamaszkorból már rég kinőtt fiúk akciói botrányosak és undorítóak, vakmerőek és értelmetlenek. Ők meg csak folyamatosan röhögnek egymás hülyeségein! Keresztül-kasul járkálnak Japánban pandának öltözve, tönkretesznek egy szép golfpályát vagy éppen krokodilokat és különböző állatokat hergelnek. Miközben életüket és testi épségüket kockáztatják, milliók imádják őket extrém egyediségükért. Ők is kérik, ami e műfaj velejáró figyelmeztetése: amit látsz, azt ki ne próbáld otthon!

 • Kiadási dátum: 2002-10-21
 • Clasificación: 6
 • Termelés: Lynch Siderow Productions / Paramount / MTV Films / Dickhouse Productions /
 • Műfaj: Vígjáték Dokumentum

Ossza meg ezt a filmet ismerőseinek

Jackass – A vadbarmok támadása online filmek ingyen

Jackass – A vadbarmok támadása teljes film online vagy letöltheti a legjobb ingyenes 1080p instant HD videót az asztali számítógépére, laptopjára, noteszgépére, füleire, iPhone, iPad, Mac Pro és így tovább

Mit mondanak az emberek Jackass – A vadbarmok támadása film

Jackass – A vadbarmok támadása filmes galéria

Filmrendező és csapat mögött. Jackass – A vadbarmok támadása

 • Jeff Tremaine
  Director
 • Jeff Tremaine
  Screenplay
 • Spike Jonze
  Screenplay
 • Johnny Knoxville
  Screenplay
 • Johnny Knoxville
  Producer
 • Jeff Tremaine
  Producer

Megjelenési dátum:
US 2002-10-21

Film költségvetés:
$5,000,000.00

Wiki oldal:
https://en.wikipedia.org/wiki/Jackass – A vadbarmok támadása

Jackass – A vadbarmok támadása – Filmesek és színészek

Jackass - A vadbarmok támadása

Johnny Knoxville
Himself
Jackass - A vadbarmok támadása

Bam Margera
Himself
Jackass - A vadbarmok támadása

Steve-O
Himself
Jackass - A vadbarmok támadása

Chris Pontius
Himself
Jackass - A vadbarmok támadása

Dave England
Himself
Jackass - A vadbarmok támadása

Ryan Dunn
Himself

A felhasználók ezen lekérdezésekhez keresnek és néznek filmeket: Jackass – A vadbarmok támadása online film magyarul, Jackass – A vadbarmok támadása videa teljes film magyarul, Jackass – A vadbarmok támadása film letöltés magyarul, Jackass – A vadbarmok támadása teljes film magyarul, Jackass – A vadbarmok támadása online sorozatok, Jackass – A vadbarmok támadása online film ingyen, Jackass – A vadbarmok támadása ingyen film magyarul, Jackass – A vadbarmok támadása youtube film magyarul, Jackass – A vadbarmok támadása online film nézése ingyen magyarul, Jackass – A vadbarmok támadása teljes film magyarul, Jackass – A vadbarmok támadása magyar film 720p, Jackass – A vadbarmok támadása akció film magyarul, Jackass – A vadbarmok támadása online film magyarul, Jackass – A vadbarmok támadása online film sorozatok, Jackass – A vadbarmok támadása film letöltés ingyen, Jackass – A vadbarmok támadása online mozifilm, Jackass – A vadbarmok támadása online film letöltés, Jackass – A vadbarmok támadása online film mobilon, Jackass – A vadbarmok támadása ingyen film letöltés, Jackass – A vadbarmok támadása online filmnézés, Jackass – A vadbarmok támadása ingyen filmnézés, Jackass – A vadbarmok támadása ingyen online film, Jackass – A vadbarmok támadása teljes film magyarul, Jackass – A vadbarmok támadása teljes film magyarul videa, Jackass – A vadbarmok támadása videa teljes film magyarul, Jackass – A vadbarmok támadása film a neten, Jackass – A vadbarmok támadása teljes film magyarul indavideo, Jackass – A vadbarmok támadása film magyarul indavideo,

Hasonló kategóriában

5.8

Jackass 2.5

Jackass 2.5

Johnny Knoxville és haverjai 2006-ban készítették el a Jackass második részét, de nem egy filmet csináltak, hanem másfelet. A Jackass 2.5-ben vicces interjúkat, soha nem látott mutatványokat láthatunk, melyeket a moziban soha nem mutattak be.

6.3

Jackass 2 - A vadbarmok visszatérnek

Jackass 2 – A vadbarmok visszatérnek

Az MTV bevállalós, semmilyen veszélytől, vagy undorító helyzettől nem idegenkedő bolondos kaszkadőr-csapata visszatért, hogy újabb másfél órányi őrülettel bosszantsa konzervatív kritikusait, ugyanakkor elkápráztassa, ámulatba ejtse, megrémítse, vagy hányás közeli állapotba juttassa a rajongóit. Johnny Knoxville és barátai ezúttal is olyan mutatványokat eszeltek ki, amelyek utánzása erősen ellenjavallott és határozottan káros az egészségre! A fiúk bikák elől menekülnek, mert kipróbálják, hogy milyen érzés lehet vörös posztóként állni a megvadult bika előtt, gereblyére ugranak, áramot vezetnek a lábukba, skorpióval csípetik meg a nyelvüket, síléccel csúsznak le a lépcsőn, keresztül a csukott bejárati ajtón, bevásárló-kocsival lövetik ki magukat, lökhajtásos biciklivel kockáztatják az életüket, és akkor még a gyomorforgató ötleteikről nem is beszéltünk!

6.4

Jackass 3D

Jackass 3D

Az immár trilógiává bővült széria legfőbb vonzereje, hogy a szereplők törnek-zúznak, falnak mennek, borulnak, meztelenkednek, és minél nagyobb a fejetlenség, annál boldogabbak. Ha kíváncsi vagy rá, milyen érzés motorcsónakkal átugratni a kerti sövényen, vagy amikor pofán vágnak egy tízkilós hallal, netán milyen lehet bungee jumpingolni egy toi-toi vécében – akkor ez a te filmed. De nem szabad kihagyni, ha kíváncsi vagy, milyen érzés beülni egy utasszállító repülőgép sugárhajtóműve mögé, vagy mit éreznél, ha te lennél a vadkacsa, akire vadásznak.

6

Jackass 3.5

Jackass 3.5

Ha egyszer belevágtál a hihetetlen ökörségekbe, lehetetlen abbahagyni. Itt a következő adrenalin-bizsergető őrület a Jackass csapatától! Johnny Knoxville és a fiúk újabb agyament, nem egyszer a jó ízlés határát súroló ötleteket hoznak tető alá ebben a fékevesztett összeállításban. Olyan dolgokat, mutatványokat láthatsz tőlük, mint eddig sosem, elég legyen csak Steve-O nagyon személyes találkozását említeni egy mogorva teknőssel vagy Bam Margera rakéta-meghajtású utazását az Uránuszra. Egy jó tanács: ezúttal se próbáld utánozni a fiúkat!