【:: Függő Játszma 1993 ::】 Teljes Film Online Magyar Felirat

Nézd meg most! >> Függő játszma (1993) Online Filmek Magyarul Videa HD

1993-05-28 NA Függő játszma

Filmek::Magyar Felirat

01:47:00

Függő játszma teljes film magyarul indavideo 720p

Függő játszma Online Filmek Magyarul Videa HD Gabe Walker a Sziklás-hegységben tevékenykedő mentőosztag tagjaként bármennyire igyekezett, nem tudta megakadályozni egy amatőr hegymászó halálát, és a tragédia miatt önszántából távozott a csapatból. Most, nyolc hónappal a baleset után lelkiismeret furdalástól gyötörten búcsúzni tér vissza a szirtekhez. Miközben barátnője hiába próbálja maradásra bírni, hívást kapnak: egy kis utasszállító gép kényszerleszállásának túlélői kérnek kétségbeesetten segítséget. Walker vonakodva bár, de egykori társával elindul a küldetésére. Az már csak a megérkezéskor derül ki, hogy az utasok egytől-egyig veszélyes terroristák, és a gépen rajtuk kívül még körülbelül százmillió dollárt is szállítottak, ami a leszállás közben három bőröndben lehullott a Sziklás-hegység hatalmas csúcsaira. Senki sem számít rá, hogy útban a jószerével megközelíthetetlen szirtre Gabe pokoli sakkjátszmába kezd, melyben élő emberek a bábuk, a játéktér pedig a hegység halálosan veszélyes meredélye.

 • Kiadási dátum: 1993-05-28
 • Clasificación: 6.3
 • Termelés: RCS Video / Cliffhanger Productions / Pioneer / Canal+ / Carolco Pictures /
 • Műfaj: Akció Kaland Thriller

Ossza meg ezt a filmet ismerőseinek

Függő játszma online filmek ingyen

Függő játszma teljes film online vagy letöltheti a legjobb ingyenes 1080p instant HD videót az asztali számítógépére, laptopjára, noteszgépére, füleire, iPhone, iPad, Mac Pro és így tovább

Mit mondanak az emberek Függő játszma film

Függő játszma filmes galéria

Filmrendező és csapat mögött. Függő játszma

 • Michael France
  Screenstory
 • Michael France
  Screenplay
 • Sylvester Stallone
  Screenplay
 • Renny Harlin
  Director
 • Renny Harlin
  Producer
 • Mario Kassar
  Executive Producer

Megjelenési dátum:
FR 1993-05-28

Film költségvetés:
$70,000,000.00

Wiki oldal:
https://en.wikipedia.org/wiki/Függő játszma

Függő játszma – Filmesek és színészek

Függő játszma

Sylvester Stallone
Gabe Walker
Függő játszma

John Lithgow
Eric Qualen
Függő játszma

Michael Rooker
Hal Tucker
Függő játszma

Janine Turner
Jessie Deighan
Függő játszma

Rex Linn
Richard Travers
Függő játszma

Caroline Goodall
Kristel – Jet Pilot

A felhasználók ezen lekérdezésekhez keresnek és néznek filmeket: Függő játszma online film magyarul, Függő játszma videa teljes film magyarul, Függő játszma film letöltés magyarul, Függő játszma teljes film magyarul, Függő játszma online sorozatok, Függő játszma online film ingyen, Függő játszma ingyen film magyarul, Függő játszma youtube film magyarul, Függő játszma online film nézése ingyen magyarul, Függő játszma teljes film magyarul, Függő játszma magyar film 720p, Függő játszma akció film magyarul, Függő játszma online film magyarul, Függő játszma online film sorozatok, Függő játszma film letöltés ingyen, Függő játszma online mozifilm, Függő játszma online film letöltés, Függő játszma online film mobilon, Függő játszma ingyen film letöltés, Függő játszma online filmnézés, Függő játszma ingyen filmnézés, Függő játszma ingyen online film, Függő játszma teljes film magyarul, Függő játszma teljes film magyarul videa, Függő játszma videa teljes film magyarul, Függő játszma film a neten, Függő játszma teljes film magyarul indavideo, Függő játszma film magyarul indavideo,

Hasonló kategóriában

6.7

Everest

Everest

Az Everest két különböző expedíció elképesztő útjának krónikája. Ez a két expedíció az emberiség által tapasztalt egyik legdurvább hóviharral találja szemben magát. A hegymászók kitartását a bolygó legkönyörtelenebb elemei teszik próbára, csaknem lehetetlen akadályokkal kell megküzdeniük, és életük szenvedélye a túlélésért folytatott lélegzetelállító harccá válik.

7.4

Szemfényvesztők

Szemfényvesztők

Illuzionisták egy csapata bankot rabol, de nem is akárhogyan: a mindenkit megtévesztő műsorszámuk végeztével a közönség sorai közé szórják a megszerzett pénzt. Az FBI értetlenül áll az agyafúrt attrakció előtt, nem is sejtve, hogy egy sokkal nagyobb dobásra készülnek a szemfényvesztők.

7.4

A visszatérő

A visszatérő

Hugh Glass 1822-ben nyugat felé veszi az irányt, hogy Andrew Henry kapitány szolgálatában szőrmét gyűjtsön. A férfit egy napon megtámadja egy medve, és bár Hugh csodával határos módon túléli az esetet, nagyon súlyos sérüléseket szenved. A terepviszonyok lehetetlenné teszik, hogy elszállítsák, két mecénás pedig sorsára hagyja őt a vadonban. A védtelen férfi azonban mégis felépül, melyet követően bosszút esküszik, és elindul, hogy megtorolja sérelmeit azokon, akik megtagadták tőle a segítséget.

5.8

A Hunter Killer küldetés

A Hunter Killer küldetés

Joe Glass tengeralattjáró-kapitány épp egy vészhelyzetbe került amerikai tengeralattjárót próbál előkeríteni a Jeges-tenger mélyén, amikor tudomására jut, hogy titokban orosz puccs készülődik, ami súlyos fenyegetést jelent a világrendre. Felismerve, hogy legénysége és országa egyaránt veszélyben van, Glass kapitánynak össze kell verbuválnia egy elit tengerészgyalogosokból álló csapatot, hogy kiszabadítsák az elrabolt orosz elnököt, és az ellenséges vizekre behatolva megakadályozzák a harmadik világháború kitörését.