【:: A Hét Mesterlövész 1960 ::】 Teljes Film Online Magyar Felirat

Nézd meg most! >> A hét mesterlövész (1960) Online Filmek Magyarul Videa HD

1960-10-22 NA A hét mesterlövész

Filmek::Magyar Felirat

02:02:00

A hét mesterlövész teljes film magyarul indavideo 720p

A hét mesterlövész Online Filmek Magyarul Videa HD Christ, a revolverhőst, egy mexikói település lakói fogadják fel, hogy védje meg őket egy rablóbandával szemben. A banditák aratás idején évről évre kirabolják a falut. Chris hat magányos harcost verbuvál, hogy a farmereket megtanítsák a fegyverforgatásra és termésük megvédésére. Így gyűlik össze hét “nagyszerű” ember, a társadalom számkivetettjei, olykor kicsit iszákosak és linkek; a feladat nemessége azonban kihozza énjük legjobb vonásait, majd mennek tovább az új kalandok felé, kivéve a legfiatalabbat, akit szíve a falu egyik lányához köt.

 • Kiadási dátum: 1960-10-22
 • Clasificación: 7.6
 • Termelés: Alpha Productions / The Mirisch Corporation /
 • Műfaj: Western

Ossza meg ezt a filmet ismerőseinek

A hét mesterlövész online filmek ingyen

A hét mesterlövész teljes film online vagy letöltheti a legjobb ingyenes 1080p instant HD videót az asztali számítógépére, laptopjára, noteszgépére, füleire, iPhone, iPad, Mac Pro és így tovább

Mit mondanak az emberek A hét mesterlövész film

A hét mesterlövész filmes galéria

Filmrendező és csapat mögött. A hét mesterlövész

 • John Sturges
  Director
 • William Roberts
  Screenplay
 • John Sturges
  Producer
 • Walter Mirisch
  Executive Producer
 • Elmer Bernstein
  Original Music Composer
 • Charles Lang
  Director of Photography

Megjelenési dátum:
US 1960-10-22

Film költségvetés:
$2,000,000.00

Wiki oldal:
https://en.wikipedia.org/wiki/A hét mesterlövész

A hét mesterlövész – Filmesek és színészek

A hét mesterlövész

Yul Brynner
Chris Adams
A hét mesterlövész

Eli Wallach
Calvera
A hét mesterlövész

Steve McQueen
Vin
A hét mesterlövész

Charles Bronson
Bernardo O’Reilly
A hét mesterlövész

Robert Vaughn
Lee
A hét mesterlövész

Brad Dexter
Harry Luck

A felhasználók ezen lekérdezésekhez keresnek és néznek filmeket: A hét mesterlövész online film magyarul, A hét mesterlövész videa teljes film magyarul, A hét mesterlövész film letöltés magyarul, A hét mesterlövész teljes film magyarul, A hét mesterlövész online sorozatok, A hét mesterlövész online film ingyen, A hét mesterlövész ingyen film magyarul, A hét mesterlövész youtube film magyarul, A hét mesterlövész online film nézése ingyen magyarul, A hét mesterlövész teljes film magyarul, A hét mesterlövész magyar film 720p, A hét mesterlövész akció film magyarul, A hét mesterlövész online film magyarul, A hét mesterlövész online film sorozatok, A hét mesterlövész film letöltés ingyen, A hét mesterlövész online mozifilm, A hét mesterlövész online film letöltés, A hét mesterlövész online film mobilon, A hét mesterlövész ingyen film letöltés, A hét mesterlövész online filmnézés, A hét mesterlövész ingyen filmnézés, A hét mesterlövész ingyen online film, A hét mesterlövész teljes film magyarul, A hét mesterlövész teljes film magyarul videa, A hét mesterlövész videa teljes film magyarul, A hét mesterlövész film a neten, A hét mesterlövész teljes film magyarul indavideo, A hét mesterlövész film magyarul indavideo,

Hasonló kategóriában

8

Django elszabadul

Django elszabadul

Amerika déli része két évvel a polgárháború előtt. Egy különös módszereket követő profi fejvadász egy rabszolga segítségével nagy sikert ér el, és hálából felszabadítja Djangót. De a társak együtt maradnak, hogy megkeressék a fekete férfi feleségét, akit egy rabszolgapiacon láttak utoljára. A nyomok végül egy ültetvényre vezetik őket, melynek tulajdonosa rabszolgáit – trénere segítségével – egymás elleni gladiátorküzdelemre képezi ki. A fejvadászoknak sikerül bejutniuk a birtokra, de nem biztos, hogy ki is jutnak onnan: a földesúr hű szolgája gyanút fog, és a kalandorok csapdába esnek. Dönteniük kell, hogy az önfeláldozás vagy a túlélés-e a fontosabb számukra.

7.7

Így neveld a sárkányodat

Így neveld a sárkányodat

Egy viking vezér fiaként a szégyenlős Hablatynak ki kell állnia a vikingek próbáját: meg kell ölnie egy sárkányt, hogy bizonyítsa rátermettségét Ám, miután földre kényszeríti a rettegett ellenfelét, rájön, hogy nem akarja elpusztítani, így végül barátságot köt a bestiával – Fogatlannal -, apjának ezzel sok fejfájást okozva.

8

Good Will Hunting

Good Will Hunting

Will Hunting még csak húsz éves, de már kilóg a kemény dél-bostoni munkásnegyed környezetéből. Barátaihoz hasonlóan gürcöl, amikor éppen nem a helyi bárban lóg vagy nem keveredik összetűzésbe a törvénnyel. Sohasem járt egyetemre, legfeljebb gondnokként felmosni a padlót. Mégis homályos történelmi utalásokat idéz fel fényképszerű emlékezetéből és szinte azonnal old meg Nobel-díjas professzorokat is zavarba ejtő matekpéldákat. Az egyetlen dolog, amire ez a bámulatosan okos és lehetetlenül dühös fiatalember nem képes, hogy újabb kocsmai verekedése után kidumálja magát a várható börtönbüntetés alól. Egyetlen reménye Sean McGuire, az egyetemi professzorból lett pszichológus, aki csodálja a fiú érzelmi küszködéseit és megérti, milyen az, amikor az ember élete állandó küzdelem.

8.4

Forrest Gump

Forrest Gump

Forrest Gump IQ-ja nem szárnyal az egekig, de rendkívül becsületes és jólelkű fiú. Különös véletlenek azonban hozzásegítik, hogy az 1950-es évektől 1970-ig Amerika minden jelentős eseményén részt vegyen, és minden jelentős személyiségével találkozzon, köztük: Elvis Presley-vel, JFK-vel, Lyndon Johnsonnal, Richard Nixonnal. Forrest elvégzi a főiskolát, harcol Vietnámban, élsportoló lesz, az egyetlen probléma csak az, hogy túl buta ahhoz, hogy megértse ezen fontos események jelentőségét.